«Κατέρρευσα και λιποθύμησα»: Η αποκάλυψη της Αντελίνας Βαρθακούρη συγκινεί!

Σε ποιον έλεγε «σώσε το παιδί μου, άσε με εμένα»;

Δείτε όσα είπε η Αντελίνα για τη μεγάλη νίκη στο Globetrotters

Με τον σύζυγό της Χάρη Βαρθακούρη έγιναν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια τους τελευταίους μήνες, μέσα από τη συμμετοχή τους στο Globetrotters του STAR.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Down Town Κύπρου, όσα δύσκολα έχει περάσει με το μεγάλωμα των δύο κορών τους, της Μελωδίας και της Λιόνας.

Globetrotters: Η αποκάλυψη του Χάρη Βαρθακούρη για τον τρίτο γάμο τους!

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν υπήρξαν στιγμές που λύγισε στη ζωή της, απάντησε: «Δύο φορές λύγισα κι "έσπασα". Η πρώτη ήταν πριν από χρόνια, όταν η κόρη μου, η Μελωδία, ενός έτους τότε, κι ενώ είχαμε μετακομίσει σε νέο σπίτι και ήμασταν οι δυο μας, γιατί ο Χάρης έλειπε σε περιοδεία στην Αυστραλία. Το νέο σπίτι είχε κάτω μοκέτες. Ενώ τακτοποιούσα τα ρούχα, η μικρή μπουσουλούσε και ξεκόλλησε μία μοκέτα και βρήκε από κάτω ένα χημικό σε πλαστικό μέσα και το έφαγε. Τρελάθηκα! Τι να σου πω… Έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου και είπα «χάνω το παιδί μου!... ήμουν σε κατάσταση υστερίας. Καμία μάνα να μη βρεθεί στη θέση μου! Βγήκε ο γιατρός και μου είπε ότι "το παιδί σας θα πεθάνει ή θα πάθει μόνιμο πρόβλημα" κι όταν έκανε ό,τι μπορούσε μου είπε ότι το φάρμακο αυτό, ευτυχώς, ήταν ληγμένο. Έκανα τάμα στην Παναγία και είπα "θα έρθω γονατιστή!". Όπως κι έκανα μετά. Θυμάμαι τα κλάματά μου, τον πανικό μου… Εκεί λύγισα, δεν ήξερα τι να κάνω! Όταν βγήκε ο γιατρός και μου είπε ότι ξεπέρασε τον κίνδυνο, κατέρρευσα και λιποθύμησα».

Η selfie της Αντελίνας και του Χάρη μετά τη μεγάλη νίκη στο Globetrotters

Στη συνέχεια έκανε μια ακόμα συνταρακτική εξομολόγηση: «Η δεύτερη φορά ήταν όταν γέννησα τη δεύτερη κόρη μου, η οποία ήρθε πρόωρα στον κόσμο. Την έκανα με καισαρική και, κάποια στιγμή, μπήκε το δίλλημα "ή το παιδί ή η μητέρα". Ήταν δύσκολη γέννα. Με θυμάμαι να λέω "σώσε το παιδί μου, άσε με εμένα!". Πήγα να πάθω ρήξη μήτρας, ήταν δύσκολο. Όταν βγήκε το Λεονάκι μου, ένα κιλό πλασματάκι, είχα παραλύσει. Το μυαλό μου ήταν στο παιδί μου, ήθελα μόνο εκείνη να ήταν καλά. Κι εκεί γονάτισα… Κατάλαβες γιατί πάνω από όλα είναι η υγεία; Γιατί αυτό δεν το ελέγχεις! Ό,τι πει ο θεός. Μπορεί να βρεθώ στον δρόμο άφραγκη και ξυπόλητη. Έχω πίστη ότι θα τα ξαναφτιάξω όλα από την αρχή. Χωρίς την υγεία, όμως, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα» είπε.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top