Σύντροφος Κάτιας από GNTM: «Έχουμε χωρίσει εδώ κι έναν μήνα!»

«Για μένα θα είναι πάντα η μικρή μου…»

Ένα βήμα πριν τον τελικό του GNTM, ο σύντροφος της Κάτιας αποκάλυψε τον χωρισμό του με τη φιναλίστ του παιχνιδιού! 

Ο πολυσυζητημένος Γιάννης Χαλβατζής, μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι YES» του OPEN, για την πλέον… πρώην σύντροφο του, το μοντέλο Κάτια Ταραμπάνκο.

Αν και θα τον δούμε να φωτογραφίζεται με τη διαγωνιζόμενη του GNTM στην τελική δοκιμασία, δήλωσε ότι έχουν χωρίσει εδώ κι έναν μήνα!

«Η αλήθεια είναι ότι κατέβασα κάποιες φωτογραφίες μας, όχι όλες, αυτές που ανέβηκαν όσο βρισκόταν στο παιχνίδι μόνο. Ήταν φωτογραφίες που ανέβηκαν χωρίς να το γνωρίζει σε περίοδο τεράστιων αλλαγών. Ήταν φωτογραφίες που απεικόνιζαν δυο παιδιά που το ζούσαν. Για μένα η όποια φωτογραφία, από τη στιγμή που τραβιέται, εγκλωβίζει μέσα της τη στιγμή, το συναίσθημα, τη διάθεση κ.λπ. Το πιο σημαντικό είναι ότι, όταν στο μέλλον πέσει στα χέρια σου ξανά η εκάστοτε φωτογραφία, ξαναζείς τη στιγμή και ανάλογα με το σημείο που βρίσκεσαι πλέον στη ζωή σου… γελάς ή λυπάσαι. Τις κατέβασα λοιπόν γιατί δεν θέλω να μπαίνω και να βγαίνω σε αυτή τη συναισθηματική δίνη. Έχουμε χωρίσει με την Κάτια περίπου ένα μήνα» είπε.

GNTM: Ο σύντροφος της Κάτιας διέγραψε τις φωτογραφίες μαζί της!

«Για μένα θα είναι πάντα η μικρή μου, το ότι χωρίσαμε δεν αναιρεί το τι έχουμε περάσει και μόνο λίγα δεν τα λες. Είναι άσχετο με το χωρισμό μας, όμως, πχ πως είναι στα ζώδια… Υπάρχουν τα ερωτικά, τα οικονομικά και τα επαγγελματικά και είναι ξεχωριστές κατηγορίες χωρίς να επηρεάζουν η μία την άλλη, έτσι κι εμείς!» πρόσθεσε.

«Είχαμε χωρίσει αρκετά πριν το παιχνίδι. Μόλις γυρίσαμε από το Μαρόκο, πέρασα μια δύσκολη περίοδο με αποτέλεσμα να απομακρυνθώ και ταυτόχρονα να απομακρύνω και την Κάτια. Λίγο πριν μπει στο παιχνίδι, βρεθήκαμε ξανά και είπαμε κάποια πιο ουσιαστικά πράγματα για εμάς και το μέλλον γενικά. Όλο το διάστημα που βρισκόταν στο παιχνίδι μιλούσαμε μια φορά τη βδομάδα τηλεφωνικά και διατηρούσαμε αυτή τη σχέση – επαφή σε νορμάλ επίπεδα. Δεν περίμενα ένα ριάλιτι για να μου δείξει την Κάτια, εγώ την ξέρω πολύ καλά. Αυτό που δεν ξέρω σίγουρα είναι το ποια είναι πλέον και το λέω από την άποψη ότι έχουμε καιρό να ανοιχτούμε ο ένας στον άλλο όπως παλιά» παραδέχθηκε ο επιχειρηματίας.

Επιχειρηματίας ο σύντροφος της Κάτιας από το GNTM!

«Σίγουρα την άλλαξε το παιχνίδι, εδώ άλλαξε εμένα…» κατέληξε ο πρώην σύντροφος του μοντέλου.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top