«Πόλεμος» από την Taylor Swift: Τα έβαλε με τα «τοξικά αρσενικά»

Διαμάχη με τους μάνατζερ και τους ισχυρούς της μουσικής βιομηχανίας

Taylor Swift

Νέα διαμάχη ξεκίνησε στο εσωτερικό της μουσικής βιομηχανίας η σταρ της ποπ Taylor Swift, εξαπολύοντας επίθεση στον μεγιστάνα μάνατζερ καλλιτεχνών, Σκούτερ Μπράουν (με τον οποίο είναι σε κόντρα)  και επικρίνοντας όσους στη μουσική βιομηχανία αποτελούν τον «ορισμό του τοξικού προνομιούχου αρσενικού».

«Μετά τις δηλώσεις της Τaylor Swift δέχομαι απειλές για τη ζωή μου»

Η Taylor Swift στην ομιλία της μετά την παραλαβή του βραβείο του Billboard, Γυναίκα της Δεκαετίας, μίλησε για τα συνεχή και άδικα δεινά που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες, όταν προσπαθούν να εισέλθουν στη μουσική βιομηχανία και τόνισε επήλθε μια αλλαγή που «την έχει επηρεάσει προσωπικά».

"Σφάζονται" οι δισκογραφικές για την Taylor Swift

«Αυτός είναι ο ανεξέλεγκτος κόσμος των κεφαλαίων ιδιωτών που εισέρχονται και αγοράζουν τη μουσική μας σαν να είναι ακίνητη περιουσία, ή κάποιο app, ή σειρά υποδημάτων» είπε η σταρ της ποπ. 

Τον Ιούνιο, η Taylor Swift  είχε κατηγορήσει τον μάνατζερ  Σκούτερ Μπράουν για την απόκτηση του μουσικού της καταλόγου από την πρώην δισκογραφική της εταιρεία, Big Machine. Η διαμάχη τους συνεχίστηκε, όταν η Σουίφτ κατηγόρησε τον Μπράουν ότι την εμπόδισε να ερμηνεύσει παλιά τραγούδια της.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top