«Μετά τις δηλώσεις της Τaylor Swift δέχομαι απειλές για τη ζωή μου»

Επιχειρηματίας ζητά να λήξει η διαμάχη του με τη διάσημη τραγουδίστρια

Ο επιχειρηματίας Scooter Braun γνωστοποίησε σήμερα ότι η οικογένειά του έχει δεχθεί «πολλές απειλές για την ζωή της» μετά τη διαμάχη που ξέσπασε μεταξύ εκείνου και της τραγουδίστριας Τaylor Swift, ενώ απηύθυνε έκκληση προς τη διάσημη καλλιτέχνιδα να κάνουν ειρήνη.

Ο Braun, ο οποίος νωρίτερα φέτος αγόρασε τη δισκογραφική εταιρεία Big Machine Group, όπου η Swift ηχογράφησε τα έξι πρώτα άλμπουμ της, απηύθυνε δημόσια έκκληση προς την τραγουδίστρια, αφού εκείνη ανακοίνωσε ότι η εταιρεία του δεν της έδωσε την άδεια να τραγουδήσει παλιές επιτυχίες της στο σόου των American Music Awards.

 Scooter Braun

O Scooter Braun

Την περασμένη εβδομάδα, η Swift προέτρεψε τους 123 εκατομμύρια θαυμαστές της στο Instagram να «δείξετε πώς νιώθετε για αυτό» στον Braun και τον ιδρυτή της Big Machine Scott Borchetta.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram, προς την Τaylor Swift, ο Braun έγραψε πως μετά τις δηλώσεις της, «έχουν διατυπωθεί πολλές απειλές θανάτου εναντίον της οικογένειάς μου». Μάλιστα, σύναψε μία απειλή που δέχθηκαν οι δικοί τους στο Twitter.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top