Σταύρος Νικολαϊδης: Από τα δύσκολα παιδικά χρόνια στη σημερινή του ευτυχία

Τι κάνει σήμερα ο "Μιχαλάκης" από Τα Εγκλήματα - Η συνέντευξή του στο StarX

Ο γνωστός και πολύ ταλαντούχος ηθοποιός, Σταύρος Νικολαϊδης, βρέθηκε καλεσμένος την Τρίτη το βράδυ στην εκπομπή του StarX «ΑΝΝΑλυσέ το» με την Άννα Λιβαθυνού, και προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση.

«ΑΝΝΑλυσέ το» κάθε Τρίτη στις 21:30 στο StarX!

Με την ειλικρίνεια που τον διακρίνει, «άνοιξε» την καρδιά του και μίλησε για -πρώτη φορά- για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως το μόνο που θυμάται είναι οι καθημερινοί τσακωμοί των γονιών του και οι εντάσεις μεταξύ τους ως ζευγάρι.

Θυμήθηκε και μοιράστηκε μαζί μας στιγμές από τον ρόλο του «Μιχαλάκη», που τον απογείωσε, στο σήριαλ «Τα Εγκλήματα», ενώ αποκαλύπτει -για πρώτη φορά- τους λόγους που αναγκάστηκε να αποχωρήσει από παράσταση που θα έπαιζε, πριν κλείσει συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή.

Προς το τέλος της συνέντευξης, ο εξαιρετικά συμπαθής και αγαπητός ηθοποιός μοιράστηκε μαζί μας όμορφες στιγμές που βιώνει σήμερα με τη σύζυγό του, Γιώτα, και τον 2,5 ετών γιο τους, Θάνο, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στις πολλές δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι δυο τους μέχρι να καταφέρουν τελικά να γίνουν γονείς.

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο της εκπομπής ΑΝΝΑλυσέ το με καλεσμένο τον Σταύρο Νικολαΐδη

Παρακολουθήστε όλες τις web exclusive εκπομπές του StarX στο www.starx.gr  και ακολουθήστε μας στα social media: 
Facebook:Star.gr/webtv 
Instagram: starx 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top