Αμαλία Κωστοπούλου: Αποκάλυψε στο… Instagram γιατί το διέγραψε!

Η συμβουλή που δίνει στους followers της

Η Αμαλία λατρεύει τον μπαμπά της και το δείχνει στο... Instagram!

Σοκ στην εγχώρια σόουμπιζ προκάλεσε πριν από λίγες ημέρες η απόφαση της Αμαλίας Κωστοπούλου να κλείσει το προφίλ της στο Instagram, χωρίς να εξηγεί τον λόγο

Ωστόσο μία εβδομάδα μετά, η μεγάλη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου επέστρεψε κανονικά στα post της, εξηγώντας σε InstaStory γιατί αποφάσισε να απέχει.

Αμαλία Κωστοπούλου: Διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram

«Γενικά ποτέ δεν σπαταλούσα τόσο χρόνο στο Instagram και είχα κάνει mute τους περισσότερους λογαριασμούς που ακολουθώ γιατί δεν ήθελα να βλέπω περιεχόμενο που δεν με ενδιαφέρει. Όμως, άρχισα να σκέφτομαι πόσο άσκοπα χρησιμοποιούμε αυτή την εφαρμογή και πως πραγματικά δεν με νοιάζει καθόλου να δω τι κάνουν οι άλλοι άνθρωποι. Για αυτό αποφάσισα να κάνω ένα διάλειμμα. Ήταν μια απίστευτα ανακουφιστική εμπειρία και ειλικρινά δε νομίζω ότι θα επέστρεφα ξανά αν δεν ήταν η δουλειά μου – την οποία επίσης αγαπώ.

Αμαλία Κωστοπούλου: Αποκαλύπτει την αγαπημένη της παίκτρια απ' το GNTM

Συνολικά, σας ενθαρρύνω όλους να κάνετε ένα διάλειμμα ακόμη και για μία ημέρα - θα δείτε την διαφορά, πιστέψτε με. Θα το κάνω αυτό μια στο τόσο, ελπίζω να μη σας λείψω πολύ! Έρχονται μεγάλα πράγματα, τα οποία είμαι ενθουσιασμένη να μοιραστώ μαζί σας», έγραψε στα αγγλικά η καλλονή δεσποινίς Κωστοπούλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top