Ελένη Μενεγάκη: Για βραδινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

To νέο εντυπωσιακό διαφημιστικό για τη L’Oreal Paris

H Ελένη Μενεγάκη, ambassador της L'Oréal Paris στην Ελλάδα, πρωταγωνιστεί για άλλη μια χρονιά στη νέα τηλεοπτική καμπάνια της σειράς βαφής Excellence.Το τηλεοπτικό, βρίσκεται on air ήδη από τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, και φυσικά η Ελένη κλέβει την παράσταση για μια ακόμα φορά, με το υπέροχο ξανθό της χρώμα.

Η καμπάνια γυρίστηκε το Σαββατοκύριακο 16 – 17 Νοεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας, σε έναν υπέροχο χώρο ενώ στο τηλεοπτικό βλέπουμε πλάνα από τη βραδινή  βόλτα της Ελένης.

Αφορμή για τη συγκεκριμένη καμπάνια, αποτέλεσε η ανανεωμένη σειρά Excellence, η οποία επιστρέφει με σεβασμό στην κάθε γυναίκα, πιο ανανεωμένη από ποτέ. Η νέα ρουτίνα περιλαμβάνει τρία βήματα. Μία κρέμα-βαφή με serum για προστασία της τρίχας, ένα απαλό σαμπουάν φροντίδας με απαλό Ph για χρήση μετά τη βαφή και μια απαλή μάσκα θρέψης που ολοκληρώνει τη νέα ρουτίνα. 

Πριν λίγο καιρό άλλωστε η Ελένη Μενεγάκη, είχε επισκεφτεί η ίδια τα εργαστήρια της Excellence στο Παρίσι. Ο υπεύθυνος επιστημονικός συνεργάτης της ανέλυσε πώς ξεκινάει από το μηδέν η δημιουργία ενός νέου χρώματος βαφής. Επιπλέον, την ενημέρωσαν για όλα τα εξειδικευμένα τεστ που γίνονται προκειμένου να καταλήξουν οι ειδικοί σε ένα νέο χρώμα. 

Γνωρίζοντας, λοιπόν, από κοντά τον τρόπο που δημιουργείται η βαφή που επιλέγει και η ίδια για το λαμπερό ξανθό της χρώμα εδώ και χρόνια, η Ελένη έφυγε από τα εργαστήρια ενθουσιασμένη.

Για περισσότερες πληροφορίες, μείνετε συντονισμένοι: @lorealmakeup @lorealhair @lorealskin

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top