Τι φόρεσαν οι κυρίες του GNTM στο θέατρο

Πάντα στιλάτες η art director και η coach των επίδοξων top models

Πλήθος Ελλήνων και Ελληνίδων celebrities παρευρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει» που ανεβαίνει στο θέατρο Ζίνα και πρωταγωνιστεί ο Κρατερός Κατσούλης, όπως η Κατερίνα Καραβάτου με την κόρη της και το πάνελ της εκπομπής τους «Στη Φωλιά των Κου Κου», η παρουσιάστρια ειδήσεων του Star, Ελένη Τσαγκά αλλά και οι κυρίες του GNTM, Έλενα Χριστοπούλου και Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Ελένη Τσαγκά: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της!

Συγκινήθηκε ο Κατσούλης – Η κόρη του πήγε να τον δει στο θέατρο!

H πάντοτε σικάτη coach των επίδοξων top models του διαγωνισμού μόδας, Έλενα Χριστοπούλου, εμφανίστηκε με φαρδιά μαύρη παντελόνα και λευκό ασύμμετρο πουκάμισο. Το look της ολοκλήρωσε με πράσινο clutch και μαύρε μυτερές γόβες, ενώ δε θα μπορούσαμε να μη σχολιάσουμε το πόσο καλή επιλογή ήταν το νέο της hair look.

Αλλά και η Ζενεβιέβ Μαζαρί τράβηξε όλα τα φώτα επάνω της με το προσωπικό της στιλ. Η art director των κοριτσιών στο GNTM είναι γνωστή για το ξεχωριστό - εκκεντρικό της γούστο. Φόρεσε total blakck σύνολο με leather παντελόνι, ενώ το αξεσουάρ- αλυσίδα στον λαιμό «απογείωσε» το outfit της.

Η Κατερίνα Καραβάτου με μαύρο φόρεμα και γόβες χέρι- χέρι με την κόρη της / NDP Photo Agency
 

H παρουσιάστρια ειδήσεων του Star, Ελένη Τσαγκά με τον σύζυγό της, Νίκο Γδοντέλη / NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top