Συγκινήθηκε ο Κατσούλης – Η κόρη του πήγε να τον δει στο θέατρο!

Η Αέλια δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της

Η Κατερίνα Καραβάτου με την κόρη της Αέλια, βρέθηκαν στο θέατρο Ζίνα το βράδυ της Δευτέρας, για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Προσοχή ο φίλος δαγκώνει» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Κρατερός Κατσούλης

Καραβάτου: Η on air αναφορά στην κόρη της για τις ψεύτικες ιστορίες

Η χαρά της μικρής που έβλεπε τον μπαμπά της επί σκηνής ήταν απερίγραπτη. «Η Αέλια είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένη που είναι εδώ, Δεν κρατιέται! Είναι η πρώτη επίσημη πρεμιέρα του πατέρα της στην οποία έρχεται και δεν μπορώ να σας εξηγήσω την χαρά της», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Από την άλλη πλευρά, ο Κρατερός Κατσούλης δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του για το γεγονός ότι η κόρη του ήταν στο κοινό και τον παρακολουθούσε να παίζει. «Είχα άγχος που η Αέλια ήταν εδώ, αλλά υπερτερούσε η συγκίνηση. Και τώρα που το λέω μπορώ να αρχίσω να κλαίω», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».

Μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις, η Κατερίνα Καραβάτου συνέχισε να μιλάει για την κόρη της υπογραμμίζοντας ότι αν και την «τραβούσε» για να φύγουν από το θέατρο, επειδή ήταν αργά, εκείνη δεν ξεκολλούσε. Μάλιστα, το καλύτερο σημείο για εκείνη ήταν όταν μετά το τέλος της παράστασης ανέβηκε στη σκηνή του θεάτρου.

Εκτός από την κόρη του ηθοποιού, πολλοί ήταν εκείνοι που τίμησαν με την παρουσία τους τούς συντελεστές της παράστασης, όπως η διευθύντρια επικοινωνίας του Star, Ζωρζέτα Ζαχαρτζή, ο Πέτρος Πολυχρονίδης, η Έλενα Χριστοπούλου, η Άση Μπήλιου, αλλά και πολλοί συνάδελφοι και φίλοι των πρωταγωνιστών του θεατρικού έργου.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top