Μέγκι Ντρίο: «Δεν είμαι καλά στην υγεία μου. Έχω περάσει δύσκολες νύχτες»

Τι είπε για την κατάσταση υγείας της ξαδέρφης της

Μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της διανύει η Μέγκι Ντρίο, αλλά και η οικογένειά της, εξαιτίας του φονικού σεισμού που έπληξε πριν από λίγες ημέρες την Αλβανία.

Η πρώην παίκτρια του GNTM έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ με όλα όσα έχουν συμβεί στον τόπο καταγωγής της και αυτό έχει επιπτώσεις στην υγεία της. «Δεν είμαι καθόλου καλά στην υγεία μου με αυτό που έχει συμβεί στην Αλβανία. Έχω περάσει δύσκολες νύχτες, με πυρετό και εφιάλτες. Είμαι μόνη μου στην Αθήνα και οι γονείς μου είναι στην Αλβανία για να συμπαρασταθούν στην οικογένειά μου.»

Δύο ακίνητα που έχουν οι γονείς της στην Αλβανία έχουν υποστεί πολλές ζημιές, αλλά το χειρότερο για εκείνη είναι αυτό που συνέβη στην ξαδέρφη της, η οποία βρέθηκε εγκλωβισμένη κάτω από τα συντρίμμια.

Στιγμές αγωνίας για τη Μέγκι Ντρίο - Αγνοείται η ξαδέρφη της

Μέγκι Ντρίο: Βρέθηκε η ξαδέλφη της στην Αλβανία - Είναι σε κώμα

Η ίδια αποκάλυψε και τον τρόπο με τον οποίο πληροφορήθηκε τα δυσάρεστα νέα για την 20χρονη Κρίστι. «Είναι 20 ετών και ήταν εγκλωβισμένη επί περίπου 18 ώρες σε ένα μίνι μάρκετ όπου είχε πάει μαζί με τις φίλες της να ψωνίσουν. Τα ξημερώματα της Τρίτης στις 5 το πρωί με πήραν τηλέφωνο οι γονείς μου και μου είπαν: “Μέγκι, υπάρχει ένα σοβαρό θέμα. Δε βρίσκουμε την Κρίστι. Την παίρνουμε στο κινητό της, αλλά δεν απαντάει κανείς”. Από τότε ξεκινήσαμε όλοι να την ψάχνουμε».

Κατάλαβαν ότι κάτι κακό της είχε συμβεί και τότε ειδοποίησαν τις Αρχές και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της. «Τη βρήκαμε ξημερώματα της Τετάρτης, στις 2 το πρωί, κοντά στο μίνι μάρκετ. Μιλήσαμε, έκλαιγε στο τηλέφωνο. Μου είπε ότι έζησε σκηνές τρόμου μέχρι να συνέλθει. Επί μία ώρα ήταν σε κώμα, δεν ένιωθε τίποτα. Τώρα είναι στο νοσοκομείο με ορούς, αναρρώνει και την παρακολουθεί ένας ειδικός γιατρός, που έχουμε στείλει ως οικογένεια, για να δει το πόδι που έχει χτυπηθεί», είπε στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη.

Κλείνοντας, η Μέγκι Ντρίο δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους Αλβανούς καλλιτέχνες που ζουν στην Ελλάδα, αλλά όπως ισχυρίστηκε δεν βγαίνουν να στηρίξουν δημόσια την πατρίδα τους, επειδή κρύβουν την καταγωγή τους.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top