Μέγκι Ντρίο: Βρέθηκε η ξαδέλφη της στην Αλβανία - Είναι σε κώμα

«Το ένα κορίτσι που ήταν μαζί της πέθανε»

Ανάμεσα στους τραυματίες του φονικού σεισμού των 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έγινε στην Αλβανία τα ξημερώματα της Τρίτης ήταν και η 20χρονη ξαδέλφη της Μέγκι Ντρίο!

Όπως αποκάλυψε το μοντέλο, η κοπέλα ενώ αρχικά αγνοούταν, τελικά βρέθηκε ζωντανή στα συντρίμμια. Ωστόσο, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. 

Στιγμές αγωνίας για τη Μέγκι Ντρίο - Αγνοείται η ξαδέρφη της

Το πρωί της Τετάρτης, η πρώην παίκτρια του GNTM μίλησε στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η ίδια και η οικογένειά της.

«Τη βρήκαμε μετά από πάρα πολλές ώρες είναι σε κώμα τώρα. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Τουλάχιστον ήμασταν τυχεροί, γιατί ήταν εγκλωβισμένη με άλλα τρία κοριτσάκια, από τα οποία το ένα κορίτσι πέθανε. Τη βρήκαμε κάτω από ένα μαγαζί σε μια περιοχή κοντά στο Δυρράχιο… μου είναι λίγο δύσκολο να μιλήσω για αυτό, με συγχωρείτε. Είχαν πάει στο μαγαζί σαν πελάτισσες και της έπιασε εκείνη την ώρα ο σεισμός. Τη ψάχναμε πάρα πολλές ώρες και ευτυχώς τη βρήκαμε… Ενημερώθηκα από τους γονείς μου που έφυγαν τα ξημερώματα για την Αλβανία» , είπε με τρεμάμενη φωνή.

Ημέρα εθνικού πένθους στην Αλβανία - Τουλάχιστον 28 οι νεκροί

Να σημειωθεί ότι οι νεκροί είναι τουλάχιστον 28, ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 650. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top