Βερόνικα Αργέντζη: Μαυροφορεμένη μιλά για τον θάνατο του συζύγου της

«Είναι μια δύσκολη στιγμή, αλλά η ζωή συνεχίζεται»

Η Βερόνικα Αργέντζη πριν από μερικές εβδομάδες «έχασε» τον αγαπημένο της σύζυγο, Διονύση Αντύπα και βυθίστηκε σε βαθύ πένθος. Τo ζευγάρι ήταν 25 χρόνια μαζί και είχε αποκτήσει μία κόρη, την Αριάδνη. Την αποκάλυψη της δυσάρεστης είδησης έκανε η ίδια η ηθοποιός μέσα από ένα συγκλονιστικό post στον λογαριασμό της Facebook.

Βαρύ πένθος για την Βερόνικα Αργέντζη-Πέθανε ο άνδρας της

Τώρα, έναν μήνα μετά, η γνωστή ηθοποιός, ανοίγει την πόρτα του νέου της σπιτιού στο Χαλάνδρι, όπου μετακόμισε πρόσφατα, στην κάμερα του «Πρωινού» και μιλά για το πώς συνεχίζει τη ζωή της.

«Έχω μετακομίσει εδώ και δύο μήνες. Κάνω τα πάντα, σκουπίζω, σφουγγαρίζω, ξεσκονίζω», λέει χαμογελώντας και συμπληρώνει: «Είναι μια δύσκολη στιγμή, αλλά η ζωή συνεχίζεται, η δουλειά συνεχίζεται. Πρέπει να επιβιώσουμε, είμαστε δύο γυναίκες. Η δουλειά βοηθάει λίγο, αλλά στην παρούσα φάση εμένα με δυσκόλεψε γιατί αναγκαστικά άφησα την κόρη μου εδώ στην Αθήνα (σ.σ. παίζει σε θέατρο στη Θεσσαλονίκη). Η κόρη μου είναι 15,5 και πηγαίνει Α΄ Λυκείου. Είναι στην εφηβεία και η σχέση μας είναι έντονη και πολύπλοκη, αλλά εγώ μαθαίνω μέσα από αυτή».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top