«Αν ζούσε η Αλίκη, θα ήμασταν κολλητοί»: Ποιος το είπε;

Της είχε και της έχει τεράστια αδυναμία!

Δείτε την πρόσφατη συνέντευξη του Τάκη στη Ναταλία Γερμανού

Ξεκίνησε μιμούμενος την Αλίκη Βουγιουκλάκη, κάνοντας ακόμα και την ίδια την εθνική μας σταρ να υποκλιθεί στο ταλέντο του. Δεν είναι τυχαίο ότι από τις αρχές της δεκαετίας του '90 μέχρι σήμερα, ο Τάκης Ζαχαράτος δεν είναι απλά ο Νο1 μίμος, αλλά ένας επιτυχημένος σόουμαν.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης «Ζω για σένα» στο Θέατρο Παλλάς, ο Τάκης μίλησε στο People και θυμήθηκε την ημέρα που γνώρισε τη Μαλβίνα Κάραλη και τη Μελίνα Μερκούρη, αλλά και το απόλυτο είδωλό του, την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Δε μιλιούνται Ζαχαράτος - Μαζωνάκης: Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η φωτογραφία από το χειρουργείο που δεν έχουμε ξαναδεί!

«Η σχέση μου με την Αλίκη ήταν καρμική. Αγαπηθήκαμε πολύ. Την πρωτοείδα στο θέατρο. Ύστερα από χρόνια, με έφερε από την Πάτρα ο Ηλίας Ψινάκης σε ένα πάρτι του συλλέκτη Δημήτρη Πιερίδη, στη Γλυφάδα. Βγήκα από την Rolls-Royce του Ψινάκη ως Αλίκη και μόλις με είδε ο Βλάσσης Μπονάτσος, που ήταν ζευγάρι τότε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, γύρισε και της είπε “Είναι πιο γκόμενα από σένα’’. Μετά, άρχισα να στέλνω στην Αλίκη φωτογραφίες μου από τους ρόλους που την έκανα. Θεωρώ πως αν ζούσε, θα ήμασταν κολλητοί και θα καθόμασταν με τις πιτζάμες με τις ώρες να μιλάμε στο σαλόνι» εξομολογήθηκε στη σύνεντευξή του στο περιοδικό ο ταλαντούχος καλλιτέχνης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top