Μενεγάκη: Η στιλάτη εμφάνιση και οι ετοιμασίες για τα γενέθλια του γιου της

Ο Άγγελος Λάτσιος θα γίνει 17 ετών

Η Ελένη Μενεγάκη σπάνια κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας, καθώς τις περισσότερες φορές μετά το τέλος της εκπομπής της και τη μίνι σύσκεψη με τους συνεργάτες της που ακολουθεί, επιστρέφει στο σπίτι της ή συνοδεύει τα παιδιά της στις δραστηριότητές τους.

Ελένη Μενεγάκη: Πλημμύρησε το σπίτι της στα Μελίσσια!

Την περασμένη εβδομάδα, όμως, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly συνέλαβε την παρουσιάστρια δύο φορές (την Πέμπτη και την Παρασκευή) να μπαίνει από την κεντρική είσοδο σε μεγάλο ξενοδοχείο και να παραμένει εκεί για περισσότερο από τρεις ώρες.

Η Ελένη επέλεξε να κάνει μία chic εμφάνιση, ενώ στα χέρια της κρατούσε το αγαπημένο της tablet.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, το μυστικό της ραντεβού σε ένα από τα εστιατόρια του ξενοδοχείου αφορούσε τη συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη της γνωστής εταιρείας καλλυντικών, με την οποία έχει συνεργασία τα τελευταία χρόνια. 

Απ' ό,τι φαίνεται, κάποιο καινούριο διαφημιστικό project είναι στα σκαριά για το επόμενο διάστημα και η Ελένη έπρεπε να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Φωτογραφίες: Άγγελος Λίγκας/YouWeekly 

Εκτός όμως από τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Ελένη ετοιμάζει ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων στον γιο της, Άγγελο Λάτσιο, ο οποίος στις 30 Νοεμβρίου θα γίνει 17 χρόνων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top