Πένθος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο - Ποιον «έχασε» ο νικητής του «Survivor»

Θλίψη στην οικογένειά του

Δύσκολες στιγμές ζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο «Ντάνος» που γνωρίσαμε μέσα από το πρώτο «Survivor», αλλά και την πολυσυζητημένη συμμετοχή του στη σειρά «Τατουάζ»

Η θεία του Τζούλη, η αδελφή του πατέρα του, έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας την οικογένεια Αγγελόπουλου στο πένθος.

Ο Γιώργος, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, αποχαιρέτησε την αγαπημένη του θεία ποστάροντας φωτογραφία τους από το μακρινό παρελθόν κι ένα συγκινητικό μήνυμα να τη συνοδεύει.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Θα έκανε σχέση με θαυμάστρια, αλλά... δε θα έκανε!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Στην Κωνσταντινούπολη για τον Τούρκο «Ντάνο»!

«Δύσκολοι οι χωρισμοί από αυτούς που αγαπάς. Καλό Παράδεισο θεία… Τα καλοκαίρια ερχόταν από την Αθήνα η θεία Τζούλη, η αδελφή του πατέρα μου. Μου είχε μεγάλη αδυναμία και εγώ ήμουν εκστατικά ευτυχής γιατί περνούσαμε όλες μας τις μέρες στην παραλία. Άλλα χρόνια τότε, δεν είχαμε τόσο τουρισμό στην Σκιάθο. Κολυμπούσαμε, παίζαμε στην άμμο και μετά δροσιζόμασταν με ζουμερό καρπούζι. Ενίοτε η σχέση αυτή μεταφερόταν στη γενέτειρα του πατέρα μου, σ’ έναν άλλο επίγειο παράδεισο» έγραψε ο «Ντάνος».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δύσκολοι οι χωρισμοί από αυτούς που αγαπάς. Καλό Παράδεισο θεία... ... ... ... ''Τα καλοκαίρια ερχόταν από την Αθήνα η θεία Τζούλη, η αδελφή του πατέρα μου. Μου είχε μεγάλη αδυναμία και εγώ ήμουν εκστατικά ευτυχής γιατί περνούσαμε όλες μας τις μέρες στην παραλία. Άλλα χρόνια τότε, δεν είχαμε τόσο τουρισμό στην Σκιάθο. Κολυμπούσαμε, παίζαμε στην άμμο και μετά δροσιζόμασταν με ζουμερό καρπούζι. Ενίοτε η σχέση αυτή μεταφερόταν στη γενέτειρα του πατέρα μου, σ’ έναν άλλο επίγειο παράδεισο''. [Απόσπασμα από το βιβλίο μου] #danoslife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Angelopoulos (@official_danos_ga) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top