Μπέσυ Μάλφα: Οι δίδυμες κόρες της στην πρεμιέρα της!

Στην «Παριζιάνα» στο θέατρο Broadway

Η Μπέσυ Μάλφα έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Παριζιάνα» στο θέατρο Broadway και έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της επί σκηνής!

Η ηθοποιός είχε στο πλευρό της τις δύο κόρες της, Όλγα και Νίκη, οι οποίες είναι δίδυμες! Με τον σύζυγό της Γεράσιμο Σκιαδέρεση έχουν αποκτήσει και έναν γιο εκτός από τα δυο κορίτσια!

Οι τρεις τους, λίγο πριν ανοίξει η αυλαία, πόζαραν αγκαλιασμένες και χαμογελαστές στον φωτογραφικός φακό, με την ομοιότητά τους να είναι εμφανής.

Η σπουδαία μουσική κωμωδία των Γιάννη Δαλιανίδη και Μίμη Πλέσσα, ακριβώς 50 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της στους κινηματογράφους, μεταφέρεται στη θεατρική σκηνή με τον Αντώνη Λουδάρο, όχι μόνον να πρωταγωνιστεί, αλλά να υπογράφει τη διασκευή και τη σκηνοθεσία της παράστασης.

Την «Πελαζί» υποδύεται η Μπέσυ Μάλφα, ενώ στην παράσταση πρωταγωνιστούν επίσης οι: Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Τόνυ Δημητρίου, Ελευθερία Ρήγου, Ευτυχία Φαναριώτη, Γιάννης Κρητικός. Στον ρόλο του «Ζωρζ» βλέπουμε ο Κώστας Μαρτάκης που τραγουδάει και τραγούδια της παράστασης μαζί με την Λένα Αλκαίου. Φιλική συμμετοχή έχει ο Πέτρος Ξεκούκης, ενώ quest star είναι η Έρρικα Μπρόγιερ, επιστρέφοντας στη σκηνή μετά από πολλά χρόνια.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top