Αθηνά Οικονομάκου: Δημοσίευσε φωτογραφίες από τη βάφτιση του μικρού Μάξιμου

Δείτε τη διακόσμηση

Ανήμερα της πρώτης επετείου του γάμου τους, στις 6 Οκτωβρίου 2019, η Αθηνά Οικονομάκου και ο αγαπημένος της σύζυγος, Φίλιππος Μιχόπουλος, βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους, Μάξιμο.

Οικονομάκου: Η διακόσμηση και οι καλεσμένοι στη βάπτιση του γιου της!

Όσο κι αν προσπάθησαν οι δυο τους να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη βάφτιση που έγινε στην Αθήνα, δεν τα κατάφεραν, αφού πολλοί celebrities της εγχώριας showbiz παρευρέθηκαν και θέλησαν να το κοινοποιήσουν στα social media.

Χθες το απόγευμα, η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram μερικές «ξεχασμένες» φωτογραφίες από τη βάφτιση του «baby Μάξιμου», όπως τον λέει η ίδια χαριτωμένα, δείχνοντάς τους τη διακόσμηση του χώρου.

«6.10.19 – Άρχισαν να φτάνουν στα χέρια μου οι πρώτες φωτογραφίες και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και τις υπέροχες ευχές σας σε σχέση με την βάφτιση του Μαξιμάκου μας! Να ευχηθώ σε όλους όσους πρόκειται να ετοιμάσουν μία τέτοια ήμερα, γονείς και νονούς, να την χαρείτε και να αποκτήσετε στιγμές που θα θυμάστε για πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post της.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top