Πρώην παίκτρια του GNTM: Ο πατέρας μου με χτυπούσε και έφυγα από το σπίτι

Η Άννα Μπεζάν μιλά για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της περσινού GNTM ήταν η Άννα Μπεζάν, η οποία κατάφερε να συγκινήσει τους κριτές αλλά και τους τηλεθεατές με την ιστορία της.

Άννα Μπεζάν / φωτογραφία  περιοδικό youweekly

Η νεαρή μελαχρινή κοπέλα δεν κατάφερε να περάσει από το Bootcamp στο σπίτι του γυναικείου διαγωνισμού ομορφιάς και άφησε πίσω της  το modelling.

Έναν χρόνο μετά η ‘Αννα έκανε στροφή στην καριέρα της και σήμερα έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά του Alpha «Αστέρια στην Άμμο». Η ίδια απέδειξε ότι μέσα από τις δυσκολίες κατάφερε να βγει δυνατή και να σταθεί στα πόδια της.

Μιλώντας για δυσκολίες, η όμορφη κοπέλα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «YouWeekly» και αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά και εφηβικά χρόνια που βίωσε από τις πρώτες κιόλας στιγμές της ζωής της, αφού η μητέρα της την εγκατέλειψε στο νοσοκομείο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shooting 📸thank you @yiannoskamertas 💕

A post shared by Αννα Ραφαελα Μπεζαν (@mpezan) on

Μέχρι τα 12 έζησε μαζί με τον πατέρα της, αλλά και τότε τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για εκείνη μιας και την κακοποιούσε. «Όταν γυρνούσα από το σχολείο, σκούπιζα, καθάριζα, μαγείρευα, διάβαζα, έβλεπα τηλεόραση και πήγαινα βόλτα με τα παιδιά της γειτονιάς. Δεν έπρεπε κανείς να καταλάβει τι ζούσα, γιατί αν ο μπαμπάς μου είχε νεύρα ξεσπούσε πάνω μου και με χτυπούσε, λόγω κακοποίησης – όχι σεξουαλικής- έφυγα από το σπίτι».

Η ίδια εξομολογείται πως δεν είχε την ανάγκη να κρύψει τους μώλωπες. «Όταν έφυγα από το σπίτι πήγα στο σχολείο χτυπημένη και η διευθύντρια του σχολείου κινητοποιήθηκε και άρχισε να το ψάχνει περισσότερο».

Η Άννα μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο και δε διστάζει να αποκαλύψει ότι ο πατέρας της δεν της είχε χαρίσει ποτέ μία αγκαλιά. «Πολύ σπάνια μου έλεγε «μπράβο» για τις δουλειές του σπιτιού. Μόνο έτσι ένιωθα την αγάπη του».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top