Ελίνα Ακριτίδου: «Ο Νίκος Φώσκολος με πέταξε έξω από το σπίτι του»

Η ηθοποιός μίλησε «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Η Ελίνα Ακριτίδου φέτος αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση, γιατί θέλει να περνά περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της.

Η γοητευτική ηθοποιός πρωταγωνιστούσε τα τελευταία δυο χρόνια στη σειρά «Το Τατουάζ» και έλειπε πολλές ώρες από το σπίτι της, όπως είπε «Στη Φωλιά των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Πρέπει να απέχω λίγο από την τηλεόραση γιατί και σε μία σχέση όταν σου λείπει λίγο ο άλλος, βλέπεις ότι τον θέλεις πιο πολύ… Είχα δυσκολευτεί πολύ την τελευταία χρονιά στο «Τατουάζ» και τους είχα πει πώς αν συνεχιζόταν, εγώ θα ήμουν πολύ λίγο. Είχα πάρει την απόφαση να μην έχω δεσμεύσεις γιατί είναι η κόρη μου στην Τρίτη λυκείου, θα φύγει του χρόνου για το εξωτερικό και ήθελα πολύ να κάτσω σπίτι μου.

Ακόμα, μίλησε και για τη συνεργασία της με τον Νίκο Φώσκολο στη «Λάμψη» πριν από 20 χρόνια και την κούραση που τότε την είχε οδηγήσει στο να αποχωρήσει από την δημοφιλέστατη σειρά του ΑΝΤ1:

«Ο Νίκος Φώσκολος με έμαθε να είμαι επαγγελματίας αλλά θύμωσε όταν του είπα ότι θέλω να φύγω από τη Λάμψη. Με πέταξε έξω από το σπίτι του. Μας πήρε χρόνια να ξαναμιλήσουμε παρότι έκανα πολλές προσπάθειες». 

 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top