«Η Τζένη δεν ερχόταν σε μένα επειδή ήμουν της Αλίκης»

Τα μυστικά των celebrities του ελληνικού κινηματογράφου

Ο Νίκος Παπανικολάου, ο σπουδαίος γιατρός - μαιευτήρας, που μεσουρανούσε τις δεκαετίες του ’50, ’60 και ’70, βρισκόταν πάντα στο επίκεντρο της δημοσιότητας, λόγω των διάσημων πελατισσών του, όπως η Ζωζώ Νταλμάς, η Τζένη Καρέζη και η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο «γιατρός των αστεριών έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και διηγήθηκε ιστορίες από το ιατρείο του.

Η συνάντησή του με τη Τζένη Καρέζη όταν ήταν πια πολύ αργά

«Η Καρέζη δεν ερχόταν σε μένα επειδή ήμουν της Αλίκης. Έλεγε ‘’όχι δεν πάω, είναι της άλλης!’’ (ενν. Αλίκη Βουγιουκλάκη). Κάποτε αποφάσισε να ‘ρθει και δυστυχώς τότε έκανα μία διάγνωση που δεν είχα ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου και έτυχε να το δω στη Τζένη. Στον σύζυγό της, Κώστα Καζάκο είπα τότε ‘’Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα. Φεύγω για το εξωτερικό, εγώ δεν μπορώ να αναλάβω την περίπτωση», είπε χαρακτηριστικά ο γιατρός.

Η απόγνωση της Αλίκης που δεν μπορούσε να κάνει παιδί 

 

«Η Αλίκη δεν μπορούσε να μείνει έγκυος και ήρθε με τον Παπαμιχαήλ και με βρήκε στη Θεσσαλονίκη και μου είπε: ‘’Αν δε με βοηθήσεις να μείνω έγκυος θα πέσω απ΄ το μπαλκόνι της Στησιχόρου’’. Της έκανα την επέμβαση και έτρεμαν τα χέρια μου, εκείνη ατάραχη. Μετά από λίγο καιρό με πήρε τηλέφωνο και μου είπε κλαίγοντας πως το τεστ εγκυμοσύνης βγήκε θετικό», είπε ο Νίκος Παπανικολάου και συνέχισε λέγοντας ότι παραλίγο ν΄ αποβάλλει, λόγω των γυρισμάτων της «Δασκάλας με τα ξανθά μαλλιά». Αποκάλυψε μάλιστα, ότι ο Φίνος διέκοψε τα γυρίσματα για να μείνει η Αλίκη στο κρεβάτι.

Η Αλίκη Βοτυγιουκλάκη στο μαιευτήριο λίγες ώρες μετά τη γέννα 

«Ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν ερωτευμένος με την Αλίκη και πήγαινε όπου έκανε γυρίσματα για να τη δει», συνέχισε ο γνωστός μαιευτήρας, ενώ εξομολογήθηκε και την άγνωστη σχέση του με εκείνη μετά τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Όταν η Αλίκη χώρισε με τον Παπαμιχαήλ, είχαμε σκοπό να παντρευτούμε. Νομίζω ότι αυτός που αγάπησε περισσότερο στη ζωή της η Αλίκη, ήταν ο Δημήτρης», είπε χαρακτηριστικά ο «γιατρός των αστεριών».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top