Josephine: Το νέο hit «Δεν Έχω Σήμα» ακούγεται παντού!

Κατάφερε να μας βάλει στο ρυθμό της!

Josephine

Η Josephine κυκλοφόρησε το νέο της hit single «Δεν Έχω Σήμα» και, για ακόμα μία φορά, κατάφερε να μας βάλει στο ρυθμό της!

Josephine: Έτοιμη να κατακτήσει την Αμερική

Δυναμικό και ανεβαστικό, το «Δεν Έχω Σήμα», που κυκλοφορεί από την Panik Records, αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του. Είναι ενδεικτικό πως μπήκε αμέσως στο ελληνικό IFPI ΑirplayChart by MediaInspector, ενώ το music video ξεπέρασε τα 600.000 YouTube views μέσα σε τέσσερις μέρες και έγινε αμέσως no2 στις τάσεις, θέση στην οποία παραμένει σταθερά.


 
Τη μουσική και τους στίχους του «Δεν Έχω Σήμα» έγραψε ο Λεωνίδας Σώζος, συνεχίζοντας την επιτυχημένη του συνεργασία με τη Josephine, μετά τα hits «Τι» και «Μάγια», ενώ την παραγωγή υπέγραψε ο Μάριος Ψιμόπουλος. Το ανεβαστικό music video σκηνοθέτησαν οι PickCodes, δίνοντας κινηματογραφική διάσταση στο concept που εμπνεύστηκε η ίδια η Josephine.
 
H Josephine προετοιμάζεται για την πρεμιέρα των εμφανίσεών της, από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο «Κέντρο Αθηνών», στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top