Επανασύνδεση - έκπληξη για πασίγνωστο ζευγάρι!

Είχαν χωρίσει το καλοκαίρι αλλά τώρα... τους είδαν να φεύγουν μαζί

H Bella Hadid και ο Weeknd πριν από περίπου δύο μήνες αποφάσισαν ν’ ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή.

Ωστόσο, πολλοί ήταν τότε εκείνοι που είπαν πως ο χωρισμός τους δεν θα είναι οριστικός και σίγουρα θα ξαναείναι μαζί στο μέλλον και όπως φαίνεται βγήκαν αληθινοί, αφού όπως όλα δείχνουν το διάσημο ζευγάρι είναι και πάλι μαζί!  

To ζευγάρι σε δημόσια εμφάνιση στο Metropolitan Museum of Art Costume Institute το 2016/ AP Images

Σημειώνουμε πως ο συγκεκριμένος χωρισμός δεν ήταν η πρώτη φορά που απασχόλησε τα media, καθώς και πέρυσι είχαν κεντρίσει επάνω τους όλα τα βλέμματα για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Σύμφωνα με το E!News, ο διάσημος τραγουδιστής έδωσε το «παρών» στο πάρτι γενεθλίων του σούπερ μόντελ το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στηΝέα Υόρκη.

Η Bella Hadid έγινε 23 χρόνων και το γιόρτασε με ένα ξέφρενο πάρτι σε γνωστό cocktail bar. Φυσικάμ από την ιδιαίτερη αυτή μέρα για τη Bella, δεν έλειπε η αδερφή της, Gigi Hadid, και διάσημες φίλες τους.

Πηγές στην ίδια ιστοσελίδα αναφέρουν, πως κατά τη διάρκεια του πάρτι, το μοντέλο απαθανατίστηκε να πίνει σφηνάκια στο μπαρ μαζί με τον πρώην της, The Weeknd, ενισχύοντας τις φήμες πως οι δυο τους είναι και πάλι μαζί.

Αλλά δεν έφταναν μόνο τα σφηνάκια… φίλοι του ζευγαριού, δήλωσαν πως τους είδαν να φεύγουν μαζί από το πάρτι και να πηγαίνουν στο διαμέρισμα όπου συγκατοικούσαν τον καιρό της σχέσης τους.

Ο λόγος που το ζευγάρι είχε χωρίσει το καλοκαίρι ήταν οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις τους. Συγκεκριμένα και οι δύο ταξίδευαν πολύ και δεν άντεχαν την χιλιομετρική απόσταση.

Όμως όπως όλα δείχνουν, ο έρωτας του ενός για τον άλλον είναι τόσο δυνατός που μπορεί να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top