Miley τέλος για τον Liam Hemsworth: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος

Ηθοποιός της «Δυναστείας» τον έκανε να χαμογελάσει ξανά

Δείτε στο video το χρονικό του διαζυγίου Hemsworth-Cyrus

Τον έρωτα στο πρόσωπο της Maddison Brown βρήκε ξανά ο Liam Hemsworth, δύο μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του από τη Miley Cyrus.

Χώρισε πασίγνωστο ζευγάρι – Ούτε ένα χρόνο δεν κράτησε ο γάμος τους

Miley Cyrus και Liam Hemsworth. Φωτογραφία: Associated Press

Μετά την είδηση που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και τους τίτλους τέλους που μπήκαν στον επεισοδιακό γάμο του, ο 29χρονος ηθοποιός από την Αυστραλία φαίνεται και πάλι ευτυχισμένος στο πλευρό της 22χρονης ηθοποιού από το σίριαλ «Δυναστεία».

H 22χρονη Maddison Brown.Φωτογραφία: Associated Press

Ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε χεράκι χεράκι στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Οι δυο τους έφαγαν στο Sant Ambroeus στην περιοχή West Village ενώ κατά τη διάρκεια της βόλτας τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί και εκδηλωτικοί ο ένας με τον άλλον. Αντάλλασσαν φιλιά και αδιαφορούσαν για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Σύμφωνα πάντως με το «People», άτομο από το περιβάλλον του Liam Hemsworth αναφέρει ότι ο ηθοποιός δεν πρόκειται να μπει κατευθείαν σε μία πολύ σοβαρή σχέση. «Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Ο Liam θέλει να το πάει αργά, αλλά ενδιαφέρεται πολύ για εκείνη».

Miley Cyrus: «Δεν απάτησα ποτέ τον άντρα μου Liam Hemsworth»

H 22χρονη που εθεάθη με τον 29χρονο star πρωταγωνιστεί στη σειρά «Δυναστεία».Φωτογραφία: Associated Press

Να υπενθυμίσουμε ότι Miley Cyrus και Liam Hemsworth μετά από χρόνια χωρισμών και επανασυνδέσεων, είχαν αποφασίσει να παντρευτούν στις 23 Δεκεμβρίου του 2018 σε μία κλειστή τελετή στο σπίτι τους στο Φράνκλιν του Τενεσί, στην οποία έδωσαν «το παρών» μόνο συγγενείς και φίλοι. 

Ο γάμος τους όμως δεν κράτησε ούτε χρόνο. Αμέσως μετά την ανακοίνωση του χωρισμού η 26χρονη πρώην «Hannah Montana» έκανε σχέση με την Kaitlynn Carter. Ο φακός είχε τσακώσει τις δύο γυναίκες σε πολύ τρυφερά ενσταντανέ κατά τη διάρκεια διακοπών τους στη λίμνη Κόμο. Όμως ούτε αυτό κράτησε πολύ. 

Hemsworth εναντίον Cyrus: Επικαλείται «αγεφύρωτες διαφορές» ο ηθοποιός!

Η 22χρονη Maddison Brown. Φωτογραφία: Associated Press

Mετά τον χωρισμό τους η Miley Cyrus επέστρεψε στην αγκαλιά του 22χρονου μουσικού Cody Simpson, με τον οποίο φημολογείται πως είχε σχέση και στο παρελθόν, λίγο πριν παντρευτεί τον Liam Hemsworth.

Miley Cyrus και Liam Hemsworh σε παλαιότερες ευτυχισμένες στιγμές.Φωτογραφία: Associated Press

Όσο για τον πρώην σύζυγό της; To «US Weekly» αναφέρει ότι θέλει το καλύτερο γiα εκείνη, ακόμα και αν δεν είναι μαζί του. Μάλιστα δηλώνει ανοιχτός σε νέες σχέσεις και στο να συναντήσει νέους ανθρώπους.

Το’πε και το’ κανε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top