Miley Cyrus: «Δεν απάτησα ποτέ τον άντρα μου Liam Hemsworth»

«Θα τον αγαπώ για πάντα!»

Ο χολιγουντιανός σταρ Liam Hemsworth υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου, μετά από επτά μήνες έγγαμου βίου με τη Miley Cyrus.

Κι ενώ φουντώνουν οι φήμες ότι η ποπ σταρ διατηρεί δεσμό με την Kaitlynn Carter, πρώην σύζυγο του ετεροθαλή αδερφού των Kardashian, η ίδια βροντοφωνάζει μέσω Twitter ότι δεν έχει απατήσει ποτέ τον άντρα της.

Hemsworth εναντίον Cyrus: Επικαλείται «αγεφύρωτες διαφορές» ο ηθοποιός!

«Μπορώ να παραδεχτώ πολλά πράγματα αλλά αρνούμαι να παραδεχτώ οτι ο γάμος μου τελείωσε γιατί τον απάτησα. Ο Liam κι εγώ ήμασταν μαζί για μια δεκαετία. Το έχω ξαναπεί στο παρελθόν και παραμένει αλήθεια, αγαπώ τον Liam και θα τον αγαπώ για πάντα» είπε.

Η τραγουδίστρια δηλώνει πως έχει πλέον μια νέα ζωή και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Με κρυφά μηνύματα το νέο άλμπουμ της Taylor Swift

18 τραγούδια περιλαμβάνει το νέο άλμπουμ της Taylor Swift, μαζί με σελίδες από το προσωπικό της ημερολόγιο. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια διάβασε στο κοινό το οποίο την παρακολουθούσε σε απευθείας μετάδοση από το you tube, ένα απόσπασμα το οποίο έγραψε σε ηλικία 13 ετών.

Οι στίχοι των τραγουδιών της περιλαμβάνουν κρυφά μηνύματα. Σπόντες για τον ράπερ Kanye West με τον οποίο έχει μια δεκαετή διαμάχη, τις σκέψεις που έκανε για τον τωρινό σύντροφο της ενώ είχε δεσμό με τον ηθοποιό Tom Hiddleston, αλλά και τα συναισθήματα για τη μάχη της αγαπημένης της μητέρας με τον καρκίνο.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top