Τα Καλλιστεία επιστρέφουν με παρουσιάστρια τη Μαρία Κορινθίου!

Πότε θα αναδειχθούν οι Star Ηellas, Μiss Hellas και Miss Young 2019;

Δείτε την πολυσυζητημένη Star Hellas 2018, Ιωάννα Μπέλλα

Παρότι τα τελευταία χρόνια ο μεγαλύτερος διαγωνισμός ομορφιάς «Star Ηellas/Μiss Hellas/Miss Young» έχει περάσει στην αφάνεια, φέτος επιστρέφει δυναμικά με άλλο... πνεύμα και παρουσιάστρια τη Μαρία Κορινθίου.

Ο «κληρονόμος» του θεσμού ομορφιάς Βασίλης Πρεβελάκης και ο σχεδιαστής μόδας Αναστάσιος Τρανούλης τον προσαρμόζουν στη νέα εποχή, ώστε να αναδεικνύονται υγιή πρότυπα τα οποία να συμβαδίζουν με την εποχή.

Η αλλαγή ξεκινάει από το μέρος διεξαγωγής, αφού η μεγάλο βραδιά θα γίνει στις 16 Οκτωβρίου στο πλήρως ανακαινισμένο Θέατρο Alhambra, της Βάσιας Παναγοπούλου και του Δημήτρη Αγγελόπουλου με παρουσιάστρια τη Μαρία Κορινθίου.

Πρωταγωνίστρια του «Γυναίκα χωρίς όνομα» είχε πάρει μέρος στα καλλιστεία

Σε μία φαντασμαγορική βραδιά, διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει, για πρώτη φορά οι διαγωνιζόμενες εκτός από την εμφάνισή τους, θα μας δείξουν και το ταλέντο τους. Τα βραδινά φορέματα έχει αναλάβει ο Οίκος Τρανούλη και τα χτενίσματα είναι των κομμωτηρίων Gino.

Επώνυμοι ηθοποιοί και τραγουδιστές θα πλαισιώσουν τη «θεατρική» παράσταση. Όλη η ελληνική σόουμπιζ θα δώσει το «παρών». Η βραδιά έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα από τα εισιτήρια, θα διατεθούν στο σωματείο στήριξης ασθενών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού, «Μαζί για τη Ζωή». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top