Σπανούλης-Χοψονίδου: Ένα love story με πολλά «τρίποντα»!

Έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια μαζί με τη γυναίκα της ζωής του, Ολυμπία Χοψονίδου.

Σαν βόμβα έσκασε το απόγευμα της Τετάρτης η... έκτη (!) εγκυμοσύνη της, αφήνοντας άφωνους όλους όσοι το είδαν στο Instagram αλλά και τον ίδιο τον μπασκετμπολίστα!

Ολυμπία Χοψονίδου-Βασίλης Σπανούλης περιμένουν το... έκτο τους παιδί!

Το πρώην μοντέλο του έκανε έκπληξη το τεστ εγκυμοσύνης της και εκείνος έμεινε έκπληκτος να το κοιτάζει!

Το τρυφερό Love Story τους

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη Μύκονο. «Είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός, γιατί βρήκα μια γυναίκα που με εξιτάρει εσωτερικά και εξωτερικά. Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου» έχει δηλώσει ο γνωστός μπασκετμπολίστας. 

Σπανούλης-Χοψονίδου: Δείτε το υπέροχο σπίτι τους!

«Η Ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, η σύντροφός μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές» εξομολογήθηκε.

Το 2009 η Ολυμπία μένει έγκυος στο πρώτο της παιδί. Το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο όπου γνωρίστηκε και κάνει τον πολιτικό του γάμο το 2010 αφότου γεννήθηκε ο πρώτος του γιος, Θανάσης.

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου στις 24 Ιουνίου του 2011 ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης στο Κτήμα Νάσιουτζικ σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, έχοντας ήδη αποκτήσει το πρώτο τους παιδί.

Το 2012 το ζευγάρι φέρνει στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά του, τον Βασίλη, ο οποίος πήρε το όνομα του μπαμπά του.

Το 2013 το ζευγάρι οδεύει για το τρίτο του παιδί το οποίο είναι και πάλι αγόρι και θα πάρει το όνομα, Δημήτρης.

Το 2015 βρίσκει την Ολυμπία ξανά έγκυο και αυτή τη φορά ο Βασίλης Σπανούλης έβαλε… το τρίποντο της ζωής του αφού το τέταρτο παιδί τους είναι κορίτσι, την Αιμιλία!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σ´αγαπω λουλουδακι μου! Χρονια σου πολλα ! 🎈❤️💃🚀

A post shared by Olympia Chopsonidou (@olympiachop) on

 

To 2017 το ζευγάρι έφερε στον κόσμο το πέμπτο παιδί του, το οποίο είναι το δεύτερο κορίτσι της οικογένειας, την Αναστασία!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ποτε περασε ενας χρονος😩 Χρονια πολλα ελεφαντακι μου🐘💖

A post shared by Olympia Chopsonidou (@olympiachop) on

Και κανείς δεν ξέρει αν θα μεγαλώσει κι άλλο η οικογένειά τους, αφού ο Βασίλης Σπανούλης έχει δηλώσει στους δημοσιογράφους ότι «με την Ολυμπία ποτέ δεν ξέρεις!». 

Χαρακτηριστική είναι η παρακάτω φωτογραφία με τις πέντε εγκυμοσύνες της... Τώρα θα προστεθεί και η έκτη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top