Άννα Βίσση: Η έκπληξη και οι ευχές όλο μπρίο στην Καίτη Γαρμπή!

Για τα 30 χρόνια δισκογραφίας

Μία μοναδική έκπληξη στην Καίτη Γαρμπή, με αφορμή τη μεγάλη της συναυλία για τα 30 της χρόνια στη δισκογραφία, επεφύλαξε η Άννα Βίσση!

Καίτη Γαρμπή: Έσβησε τα 30 κεράκια της δισκογραφικής της τούρτας!

Γαρμπή - Σχοινάς: Το «καυτό» φιλί on stage και η έκπληξη του γιου τους

Στη sold out συναυλία, που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας, η Άννα Βίσση έκανε την… παρέμβασή της με ένα βίντεο που τράβηξε εν πλω, στέλνοντας, με το γνωστό της μπρίο και χιούμορ, τις ευχές της στην Καίτη Γαρμπή.

Οι δύο καταξιωμένες καλλιτέχνιδες, που τη σεζόν 2000-2001 συνεργάστηκαν επί πίστας σε μία από τις συνεργασίες που έχουν αφήσει εποχή στη νυχτερινή Αθήνα, διατηρούν φιλικές σχέσεις, ενώ μας έχουν χαρίσει και ένα από τα πιο επιτυχημένα ντουέτα, το «Καλύτερα Οι Δυο Μας».

«Είσαι η μοναδική που δούλεψα μαζί της και έχω τόσα πολλά ωραία πράγματα να θυμάμαι! Κοριτσάκι μου, κοπέλα μου, γυναικάρα μου, ομορφιά μου, να χαίρεσαι τις επιτυχίες σου γιατί έχεις πάρα πολλές, τη φωνή σου, τον κόσμο που σ’ αγαπάει και τα πάντα σου. Σε λατρεύω!», είπε μεταξύ άλλων η Άννα Βίσση, με την Καίτη Γαρμπή να την χαρακτηρίζει «τεράστια καλλιτέχνιδα» και να αποκαλύπτει το αστείο παρασκήνιο πίσω από βίντεο – αφιέρωση.

Το κατάμεστο θέατρο ξαφνιάστηκε ευχάριστα όταν στις οθόνες προβλήθηκε το βίντεο της Άννας Βίσση, ενώ η Καίτη Γαρμπή την ευχαρίστησε και της αφιέρωσε το «Καλύτερα Οι Δυο Μας» με τον κόσμο να τραγουδά δυνατά μαζί της! 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top