Γαρμπή - Σχοινάς: Το «καυτό» φιλί on stage και η έκπληξη του γιου τους

Το κοινό δε σταμάτησε να χειροκροτεί!

Η Καίτη Γαρμπή γιόρτασε τα 30 χρόνια στη δισκογραφία, με μια μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο στη Νίκαια χθες το βράδυ και από τη σημαντική αυτή βραδιά της καριέρας της δε θα μπορούσε να λείπει ο πολυαγαπημένος της σύζυγος, Διονύσης Σχοινάς.

30 χρόνια Καίτη Γαρμπή: Οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στη συναυλία

Οι δυο τους είναι παντρεμένοι 22 χρόνια και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Δημήτρη, ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια τους στο τραγούδι. Χθες μάλιστα, βρέθηκε για πρώτη φορά on stage μαζί με τη μητέρα του παίζοντας πιάνο. Αυτή ήταν η έκπληξη που επεφύλασσε στο κοινό. 

Η Καίτη Γαρμπή θαυμάζει τον γιο της που παίζει πιάνο

Xέρι - χέρι την «έβγαλε» τη βραδιά το ερωτευμένο ανδρόγυνο

Ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή παραμένουν full in love και τον περασμένο Μάιο, γιόρτασαν την 22η επέτειο του γάμου τους, ενώ στη χθεσινοβραδινή συναυλία δε δίστασαν ν’ ανταλλάξουν ένα «καυτό» φιλί στη σκηνή, κάνοντας το κατάμεστο θέατρο να τους χειροκροτεί ασταμάτητα.

Πώς όμως κρατούν ακόμα αναμμένη τη φλόγα του έρωτά τους; Η τραγουδίστρια είχε πει παλαιότερα πως το μυστικό του επιτυχημένου γάμου τους είναι η  αμοιβαία αγάπη και ο σεβασμός, με τον σύζυγό της να διαφωνεί λέγοντας πως αυτό που κρατά τον έρωτά τους ζωντανό είναι το… σεξ!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top