Δούνια: Ανοίγει το σπίτι της και μιλά για τη ζωή μετά την είσοδο στη Βουλή!

Ποια είναι το μυστικό του επιτυχημένου γάμου της;

Η Νόνη Δούνια, η οποία εξελέγη στις εκλογές του Ιουλίου βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, άνοιξε το σπίτι της, το οποίο είναι πολύ μοντέρνα διακοσμημένο και μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» για τη νέα της καθημερινότητα.

«Προσπαθώ να βρω τους ρυθμούς μου. Να φτιάξω μια νέα ρουτίνα. Στο σπίτι η ζωή μας είναι ακριβώς η ίδια. Θα σηκωθώ στις 6 το πρωί. Θα μαγειρέψω, θα κάνω τις δουλειές του σπιτιού. Δεν πίστευα ότι θα ασχοληθεί τόσο πολύ ο κόσμος με τις ενδυματολογικές μου προτιμήσεις.

Συζητήθηκε το μωβ κοστούμι στην ορκωμοσία της βουλής. Το χρώμα έκανε τη διαφορά. Εγώ δεν έχω αλλάξει γκαρνταρόμπα καθόλου. Έχω βγάλει ό,τι ρούχα είχα και τα συνδυάζω. Επίσης, έχω τη δυνατότητα να μπορώ να δανειστώ κάποια ρούχα για να προβάλλουμε και τις ελληνικές εταιρείες. Στο στιλιστικό θα ακούσω τη γνώμη του συζύγου, αλλά πιο πολύ της κόρης μου» είπε το πρώην μοντέλο. 

Η όμορφη βουλευτής είναι παντρεμένη από το 2004 με τον σύζυγό της, Κυριάκο Μουρατίδη και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τον Στάθη και τη Ρία!

Το ζευγάρι είναι μαζί 15 χρόνια και η Νόνη μίλησε για τα μυστικά του γάμου της: «Ο σύζυγός μου είναι το στήριγμά μου. Και από τους δυο χρειάζεται θετική διάθεση και προσοχή στην καθημερινότητα. Αν βρίσκεις κάθε μέρα ένα πεντάλεπτο, δεκάλεπτο με τον άνθρωπό σου που να κάνει τη διαφορά, νομίζω ότι η σχέση θα προχωρήσει πολύ καλά. Μπορεί να είναι ένα μήνυμα, κάτι που θα βρεις σε ένα πορτοφόλι που θα ανοίξει. Μπορεί να είναι κάτι που θα του έχεις αφήσει στο ψυγείο όταν έρθει. Προσπαθώ να τα κάνω! Καταρχάς, πίνουμε τον καφέ μας κάθε πρωί μαζί στο μπαλκόνι! Αφού σηκωθώ, μαγειρέψω στις 6 το πρωί και πάνε τα παιδιά στο σχολείο, ένα μισαωράκι τον καφέ μας θα τον πιούμε να πούμε τα δικά μας». 

 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top