Η αγάπη του Λαυρέντη για τα παιδιά - Συμμετείχε αφιλοκερδώς σε συναυλίες

«Μεγάλη υπόθεση να αισθάνεσαι χρήσιμος»

Στο βίντεο βλέπετε την αναφορά της εκπομπής του Star, «Στη Φωλιά των Κου Κου» κατά την πρεμιέρα της για τον θάνατο του Λ.Μαχαιρίτσα

Η αγάπη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα για τον άνθρωπο και ειδικά για τα παιδιά ήταν αληθινή και έμπρακτη. Ο τραγουδοποιός είχε προγραμματισμένη συναυλία στο Ηρώδειο, μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, για αύριο Τρίτη, τα έσοδα από την οποία θα διατείθονταν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Η οικογένειά του, μάλιστα, ζήτησε αντί στεφάνων, όποιος θέλει να κάνει δωρεά στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Πέθανε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Τον βρήκε νεκρό η κόρη του

Η τελευταία συνέντευξη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Τι τον κρατούσε «ζωντανό»

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η ανακοίνωση της οικογένειάς του για τον θάνατό του

«Μόνο ο Μαχαιρίτσας φώναξε δυνατά “Πόσο σε θέλω”… εμείς ούτε ψιθυριστά»

To star.gr επικοινώνησε με τον κ.Θεοδωρόπουλο από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και όπως μας είπε: «από την πλευρά του κ.Μαχαιρίτσα μάς προσέγγισαν γι’αυτή τη συναυλία. Και δεν ήταν η πρώτη φορά, είχε ξαναδώσει συναυλία, τα έσοδα από την οποία είχαν διατεθί στην ένωση».

«Αντίο Λαυρέντη»: Η ανακοίνωση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» για τον θάνατό του

«Το ελληνικό πεντάγραμμο έχασε σήμερα έναν μεγάλο ερμηνευτή και τραγουδοποιό, τον αγαπημένο μας Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.  Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συνεργάτες του.  Οι μελωδίες του πάντα θα μας συντροφεύουν.  Η προγραμματισμένη φιλανθρωπική συναυλία της Ένωσης για αύριο, 10 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο ακυρώνεται.  Σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση σχετικά με την επιστροφή της αξίας των εισιτηρίων που έχουν πουληθεί»,


Τι είχε πει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας γι' αυτή τη συναυλία

Ο τραγουδοποιός είχε αναφερθεί σε αυτή τη συναυλία για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», κατά την τελευταία του συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό του Βόλου «Ράδιο Ένα». Χαρακτηριστικά είχε πει: 

«Μεγάλη υπόθεση να αισθάνεσαι χρήσιμος, πόσω μάλλον όταν πρόκειται για τα παιδιά και αυτή είναι μια οργάνωση που αγκαλιάζει όλα τα παιδιά. Κάθεται και βρίσκει που υπάρχει ανάγκη στον παιδικό κόσμο και τρέχουν…».

«Συμμετείχε αφιλοκερδώς στις μεγάλες συναυλίες αλληλεγγύης του Δήμου»

Η φιλανθρωπική του δράση δεν έμενε μόνο στην ένωση «Μαζί για το Παιδί». Σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, έγραψε: «Μεγάλη απώλεια ο ξαφνικός χαμός του σπουδαίου τραγουδιστή και τραγουδοποιού Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Ένας καλλιτέχνης που συμμετείχε αφιλοκερδώς στις μεγάλες συναυλίες αλληλεγγύης του Δήμου Περιστερίου».
 

της Σοφίας Βάγκα 

[email: svagka@star.gr]

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top