Στιγμές χαλάρωσης για τη Βικτώρια Καρύδα μετά από τον χαμό του συζύγου της

Στην Πάργα με τα δύο της παιδιά

Λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης μετά από τον τραγικό χειμώνα που έζησε, ύστερα από την εν ψυχρώ δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, έξω από το σπίτι τους στη Βούλα, αναζητά η Βικτώρια Καρύδα. 

Η ξανθιά καλλονή, περνά μέρος των διακοπών της στην Πάργα και όπως έγραψε και η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram μαγεύτηκε από το τοπίο.

Βικτώρια Καρύδα: Η επίσκεψη στο μοναστήρι και το βράδυ των γενεθλίων της

Μαζί με τα παιδιά της και την παρέα της, απολαμβάνει χαλαρές στιγμές στις παραλίες της περιοχής, αλλά κάνει και εξερευνήσεις στα όμορφα τοπία της Πάργας. 

Λύγισε η Βικτώρια Καρύδα: «Η κόρη μου κοιτάζει τον ουρανό και τον ζητάει»

Εδώ και μήνες άλλωστε προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να φανεί δυνατή για τα παιδιά της, μετά από τη δολοφονία του συζύγου της. 

Η απώλειά του την έχει στιγματίσει, δίνει όμως μεγάλο αγώνα να μη βυθιστεί στα σκοτάδια της θλίψης της. 

Ο Γιάννης Μακρής, εκτελέστηκε τον περασμένο Οκτώβριο έξω από το σπίτι του στη Βούλα, την ώρα που επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητό του. Ο Βούλγαρος εκτελεστής του, ο οποίος εκτιμάται ότι εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου, από άγνωστο προς το παρόν εντολέα βρίσκεται στη φυλακή, όπως και ο συνεργός του, αλλά δεν έχει αποκαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από την εντολή για τη δολοφονία του Μακρή. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top