Ανησυχία για τον Γιώργο Μαρίνο: «Έχουμε χάσει κάθε ίχνος του»

Τι δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Αποστομωτική ήταν η απάντηση, πριν λίγο καιρό, του άντρα που φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνο, τόσο στην Άννα Φόνσου, όσο και σε όσους τον κατηγορούν ότι κρατάει τον άλλοτε σταρ της πίστας απομονωμένο.

Ο άντρας, μιλώντας αποκλειστικά στο star.gr, κατηγόρησε την  Άννα Φόνσου ότι γελοιοποιεί τον Γιώργο Μαρίνο με όσα λέει περί απομόνωσης και πως ήταν επιλογή του να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αποκλειστικό star.gr - Η απάντηση του άντρα που φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνο

Σήμερα, στην εκπομπή «Καλοκαίρι#ΝΟΤ», ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε πως ούτε εκείνος έχει καταφέρει να έρθει σε επαφή με τον Γιώργο Μαρίνο από τότε που έφυγε από το «Σπίτι του Ηθοποιού», όπου τον είχε φιλοξενήσει η Άννα Φόνσου. 

«Από εκεί και πέρα χάσαμε κάθε ίχνος του. Τώρα, ο κάθε άνθρωπος που υποτίθεται ότι τον προστατεύει, μπορεί να λέει κάποια πράγματα. Αφού δεν τον γνωρίζουμε, δεν μπορώ να πω κάτι. Η Άννα Φόνσου προσπάθησε να κάνει ό,τι μπορούσε, δεν μπόρεσε και παραιτήθηκε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ξεσπά ο Γιώργος Μαρίνος: «Δε ζω σε γηροκομείο»

«Όποιος απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να παρέμβει εισαγγελέας για το θέμα του Γιώργου, θα με βρει στο πλευρό του. Θα στηρίξω την πρωτοβουλία αυτή, γιατί πιστεύω πως θα είναι λυτρωτικό για εκείνον» είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες στην εφημερίδα Espresso η Άννα Φόνσου, τονίζοντας πως δεν έχει μαζί του πλέον καμία επικοινωνία. «Του έχουν αλλάξει αριθμό κινητού. Έμαθα πάντως πως δεν είναι καλά στην υγεία του» συμπλήρωσε η ηθοποιός. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top