Ελληνίδα παρουσιάστρια διαψεύδει την εγκυμοσύνη της!

Το μακροσκελές μήνυμά της στο Instagram

Τις φήμες που τη θέλουν για τρίτη φορά έγκυο διέψευσε μέσω Instagram η Αντελίνα Βαρθακούρη

Η σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη ευχαρίστησε για τις ευχές τους όλους όσοι νόμιζαν πως είναι έγκυος, ενώ παράλληλα εξήγησε πώς προήλθε η παρεξήγηση.

Αντελίνα Βαρθακούρη: "Με τον Χάρη είμαστε ένα ζευγάρι που δεν κάνει σεξ μετά τον γάμο"

Αναλυτικά η ανάρτηση της τηλεπαρουσιάστριας:

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ

Καλημέρα οοοόλη μέρα!!!! Καταρχάς χίλια ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά για τις τοοοοοοόσες ευχές που μου στείλατε...ήταν υπέροχες...με συγκινήσατε και τις κρατώ με μεγάλη αγάπη αλλά ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!

Ο άντρας μου @harryvarthakouris χθες κάνοντας μπανάκι με τις κόρες μας κι ενώ εγώ μαγείρευα και δεν άκουγα έψαχναν να βρουν πως θα ονόμαζαν το αδελφάκι τους ΑΝ περιμέναμε τρίτο παιδάκι.

Είχαν έναν ενδιαφέρον - αστείο διάλογο και αυτό ο αντρας μου το έγραψε σαν ιστορία στο προφίλ του χωρίς όμως να ξεκαθαρίσει πως ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ γιατί θεωρούσε δεδομένο πως αν ημουν δεν θα το ανακοίνωνε με αυτόν τον τρόπο.

Βέβαια απ’ όλο αυτό προκύπτει ποοοοόσο πολύ ανυπομονεί ο Χάρης για τρίτο μωράκι

Ευχαριστώ το site που ενδιαφέρθηκε να γράψει τα νέα μας...δεν φταίει το site για την λάθος πληροφορία...λογικό όπως το διάβασε ο/η δημοσιογράφος να κατάλαβε αυτό που όλοι κατάλαβαν.

Τα παιδάκια είναι η μεγαλύτερη ευλογία κι εύχομαι ολόψυχα σε όλες τις γλυκές μανούλες και μπαμπάδες που περιμένουν τα μωράκια τους με το καλό...καλότυχα και πάντα ευτυχισμένα!!! Υ.Γ Εννοείται δεν σταματάω την δουλειά μου!!!!Τώρα θα σταματήσω;;;;;Καλά καλά δεν άρχισα....τώρα έρχονται τα καλύτερα και σε λίγο καιρό θα έχουμε να πούμε και να κάνουμε πολύ ωραία πράγματα!!!

Σας αγαπώ όλους απεριόριστα....να περνάτε μαγικά και να χαμογελάτε πολυυυ!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top