Ελένη Μενεγάκη-Μάκης Παντζόπουλος: 10 χρόνια μαζί – Το love story τους

Φέτος το καλοκαίρι έχουν επέτειο γνωριμίας

Δέκα χρόνια μαζί συμπληρώνουν φέτος το καλοκαίρι, η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος!

Η σχέση τους ήρθε να ταράξει τα media κάπου στα τέλη του 2009 και αρχές 2010, όπου χύθηκαν τόνοι μελανιού γι' αυτό το ειδύλιο...

Οι παπαράτσι πάσχιζαν για ένα ενσταντανέ του ζευγαριού. Η Ελένη και ο Μάκης όμως κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το πιο σημαντικό γεγονός της σχέσης τους. Τον γάμο τους. Λέγεται ότι παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2015, λίγο πριν η παρουσιάστρια φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, το πρώτο τους παιδί, τη Μαρίνα. Ωστόσο, εκείνη δεν έχει μιλήσει ποτέ ανοιχτά για τον γάμο της. Έχει αφήσει τις βέρες να «μιλήσουν»... 


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2009, όταν η παρουσιάστρια επέλεξε για τις διακοπές της τα Άχλα της Άνδρου, μέρος που οι στενοί της φίλοι επέμεναν να επισκεφθεί, χαρακτηρίζοντάς το ως παράδεισο. Εκεί, είχε πάει με την Τζένη Μπαλατσινού και τον Πέτρο Κωστόπουλο. Τότε ήρθε σε επαφή για πρώτη φορά με τον επιχειρηματία. Όχι μόνο εντυπωσιάστηκε από τη γοητεία του και την αυθεντικότητά του, αλλά και από τις απόψεις του για τη ζωή, οι οποίες ταίριαζαν απόλυτα με τις δικές της…

Η Ελένη εκείνο το καλοκαίρι χώριζε με τον Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο είχε αποκτήσει τρία παιδιά, τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια! Το πρώην ζευγάρι είχε κάνει κοινές διακοπές στη Ζάκυνθο και μετά η Ελένη έφυγε για Άνδρο με τους κουμπάρους της, Τζένη και Πέτρο. Κανείς δε φανταζόταν ότι θα ξεκινούσε μια σχέση ζωής και απόλυτου έρωτα!

Στις 29 Ιανουαρίου του 2010 σκάει σαν κεραυνός εν αιθρία το διαζύγιο του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης και τα media παίρνουν στην κυριολεξία «φωτιά!» 

Μάλιστα, εκείνη την ημέρα είχε τα γενέθλιά του ο Μάκης. Μέχρι τότε όμως κανείς δεν ήξερε πώς θα εξελιχθεί η σχέση του επιχειρηματία και της παρουσιάστριας.

Η Ελένη, όπως έχει δηλώσει για εκείνη την περίοδο, ζούσε πολύ δύσκολες στιγμές, αφού κανένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο! Οι μήνες περνούσαν και οι δυο τους ερχόντουσαν πιο κοντά. Η κοινή τους αγάπη για τη φύση και πολλά άλλα τους έδεσαν!

Εκπομπές και περιοδικά «ξεψαχνίζουν» τη ζωή του άνδρα που έκλεψε την καρδιά της παρουσιάστριας. Εκείνη για πρώτη φορά τηρεί σιγή ιχθύος και θέλει να προστατέψει τη σχέση της. 

«Πιστεύω πολύ στον καλό σύντροφο. Εκεί καταλαβαίνετε περισσότερα από την εμφάνιση ενός ανθρώπου. Γιατί δεν “γράφουν” τα χρόνια πάνω του; Γιατί μένει πάντα νέος; Δεν είναι μόνο θέμα DNA, παίζει ρόλο και ο καλός σύντροφος», είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή της, απευθυνόμενη στις τηλεθέατριές της, ενώ άλλη στιγμή θα επισημάνει: «Περνούν τα χρόνια και τα παιδιά θα πάρουν το δρόμο τους και εσύ έχεις κάνει τα περισσότερα από αυτά που ήθελες να κάνεις. Και έχεις αρχίσει και βαραίνεις και σου αρέσουν άλλα πράγματα πια… Αυτό που πραγματικά είναι πολύ σπουδαίο, αν το ‘χεις κατορθώσει, είναι να έχεις έναν καλό σύντροφο».

Ο χρόνος κυλούσε και οι δύο τους ξεκίνησαν τις πρώτες δημόσιες εξόδους με το χαμόγελο να μη λείπει από τα πρόσωπά τους. 

Οι διακοπές τους στον παράδεισό τους, στα Άχλα, οι καθημερινές βόλτες τους για ψώνια, για φαγητό, στη παιδική χαρά με τα παιδιά της Ελένης, γινόντουσαν ανά βδομάδα πρωτοσέλιδο. 

Στη συνέχεια έρχεται η τέταρτη εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας, την οποία και δεν παραδέχτηκε ποτέ μέχρι που γέννησε! Την Κυριακή 29 Μαρτίου του 2015 η κόρη της Ελένης και του Μάκη ήρθε στη ζωή και επισφράγισε τον έρωτά τους. 

Από τότε η παρουσιάστρια μιλούσε πιο ανοιχτά αλλά και πάλι φειδωλά για τον Μάκη της!

Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το εντυπωσιακό σπίτι της στα Μελίσσια!

Σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις στο περιοδικό «Γυναίκα», είχε δηλώσει: «Τώρα, είμαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια, αυτός είναι η επιλογή μου. Δεν το κρύβω, δεν το φωνάζω. Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη γιατί οι προσωπικοί μου αγώνες και οι επαναστάσεις που έκανα έπιασαν τόπο. Ζω το σήμερα, όμορφα, ήρεμα, με καινούρια δεδομένα. (…) Παραμένω άνθρωπος της συντροφικότητας. Οικογένεια είναι ένας πυρήνας ανθρώπων που τους συνδέει η πραγματική αγάπη, που προσφέρουν ευτυχία και στήριγμα ο ένας στον άλλον. Το πιο δυνατό πράγμα μας. Και δεν είναι αυτό που ορίζει ένα χαρτί, αλλά ό,τι εμπεριέχει τα παραπάνω. Σε σχέση με παλιότερα, η ιδέα που έχω για την οικογένεια έχει σαφώς δυναμώσει, έχει γίνει πιο συνειδητή. Γιατί έχω πιο αντιληφθεί ποια είναι τα σημεία που δεν σε κάνουν οικογένεια… Κι αυτά δεν τα καταλαβαίνεις πάντα όταν είσαι μέσα».

 

Επιμέλεια: Τζωρτζίνα Γιαννοπούλου (ggiannopoulou@star.gr)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top