Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με τον Μάκη και τις κόρες της πάνω σε καρότσα!

Ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές διακοπές της παρουσιάστριας και ανεβάζει εικόνες

Δείτε στο βίντεο τι είπε στο φινάλε της εκπομπής της

Οι καλοκαιρινές διακοπές για την Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησαν και η παρουσιάστρια δεν έχασε την ευκαιρία να βάλει το μαγιό της και να απολαύσει τις παραλίες του Αιγαίου.

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία από το παρελθόν και το σχόλιο της Γερμανού!

Βέβαια, δεν ξεχνά και τους followers αφού της αρέσει να συνομιλεί να μαζί τους στο Instagram. Το πρωί της Τρίτης, ανέβασε μία φωτογραφία της με μαγιό, ενώ από κάτω φορούσε ένα τζιν σορτς.

Στέλνοντας ένα φιλί στους διαδικτυακούς της φίλους έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Από το καταγάλανο Αιγαίο μας ζωηρές καλημέρες!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Από το καταγάλανο Αιγαίο μας ζωηρές καλημέρες ! #summer #holidays #greek_islands #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Τα likes και τα σχόλια έπεσαν «βροχή», ενώ ένας follower βλέποντας τη φωτογραφία της παρουσιάστριας σχολίασε τους κοιλιακούς της κάνοντας λόγο για κακό photoshop.

«Κακό φωτοσοπ...λάθη στην κοιλιακή χώρα! Να τα προσέχεις αυτά. Καλημέρα» ήταν το σχόλιο κάτω από το post. H Ελένη Μενεγάκη το είδε και έδωσε την εξής απάντηση: «Καθόλου! Δεν έχω πειράξει τίποτα! Ότι βλέπεις καλό κακό αυτό είναι! Σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον καλημέρα».

 

Στη συνέχεια, άλλος ένας follower σχολίασε: «Απέκτησε κοιλιακούς Ελένη;» και η Ελένη σχολίασε: «Με δουλεύεις μωρέ;;; Αφού δε γυμνάζομαι!».


Η ίδια δε σταματά να ποστάρει φωτογραφίες στο Instagram και λίγη ώρα αργότερα ανέβασε ένα στιγμιότυπο χωρίς ίχνος μακιγιάζ γράφοντας: «Καταγαλανα νερα ! #blue #sea #greek_islands #visitgreece #greece»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καταγαλανα νερα ! #blue #sea #greek_islands #visitgreece #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Μετά, μάλιστα, η Ελένη ανέβασε και ένα story! Η ίδια ποζάρει αγκαλιά με τον Μάκη της πάνω σε μια καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου μαζί τις κόρες της και τους φίλους τους!

Η Ελένη φοράει ένα κόκκινο μαγιό και το αγαπημένο της κοντό σορτσάκι.

Η παρουσιάστρια παρέμεινε πιστή στα λόγια της μιας και είχε πει ότι όλο το καλοκαίρι θα δημοσιεύει φωτογραφίες της και insastories.

«Θα τα λέμε συνέχεια… Θα τα λέμε από αλλού. Από την παραλία, από κανένα σπίτι, από το εξοχικό, θα τα λέμε όμως. Ααα τα μαθήματα γιατί τα έκανα. Έμαθα να κάνω instastory… και θα τα λέμε, αλλά τώρα δεν θυμάμαι τίποτα… αλλά θα τα μάθω μέχρι τις διακοπές μου»!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top