Δάκρυσε ο Κικίλιας: Με την Μπαλατσινού στην προεκλογική του ομιλία

Στο πλευρό του και η μητέρα του

Το συγκινητικό στιγμιότυπο από την ομιλία του Βασίλη Κικίλια

Λίγα 24ώρα έχουν περάσει από όταν η γνωστή παρουσιάστρια και ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παντρεύτηκαν στον Λυκαβηττό, ωστόσο οι βουλευτικές εκλογές δεν αφήνουν κανένα περιθώριο στον νεόνυμφο ζευγάρι για… μήνα του μέλιτος.

Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης, ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας, έκανε στο Αθηνών Αρένα την κεντρική προεκλογική ομιλία του, με την Τζένη Μπαλατσινού στην πρώτη σειρά. 

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, όταν θυμήθηκε τα χρόνια που έπαιζε στην εθνική ομάδα μπάσκετ. «Δεν μπορώ να σκεφτώ πιο αγνή, πιο καθαρή και πιο πατριωτική εικόνα από αυτή 12 πιτσιρικάδων που φορούν την φανέλα της εθνικής ομάδας μπάσκετ με το εθνόσημο στο πέτο, ακούν τον εθνικό μας ύμνο και έχουν φτάσει στο πιο ψηλό σκαλοπάτι του βάθρου τιμώντας τα εθνικά μας χρώματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κικίλιας και συμπλήρωσε βουρκωμένος «κάποτε ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς».

Τα τελευταία ψώνια της Τζένης Μπαλατσινού λίγο πριν τον γάμο!

Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλια: Οι φώτο και τα βίντεο που δεν είδαμε!

Με τα πεθερικά η Τζένη

Η παρουσιάστρια του ANT1 κάθισε μαζί με τα πεθερικά της, ακούγοντας με ενδιαφέρον και θαυμασμό όσα έλεγε ο σύζυγός της, ενώ κάποια στιγμή βρέθηκε δίπλα της κι ο παλιός της φίλος, Βαγγέλης Περρής

Μαρία Κικίλια, Τζένη Μπαλατσινού, Βαγγέλης Περρής /Φωτογραφία Eurokinissi

Ως fashion icon που είναι, δεν μπορούσε παρά να κλέψει τις εντυπώσεις με την κομψή της εμφάνιση. Η Τζένη, επέλεξε μία μίντι μαύρη δερμάτινη φούστα με γκρι αμάνικο τοπ και καλοκαιρινά ψηλοτάκουνα πέδιλα, ενώ όπως συνηθίζει τελευταία, το μακιγιάζ και το χτένισμά της ήταν πολύ απλά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top