Σκιά στη γη: Το διαφορετικό clip του Γ. Σαμπάνη για τα αδέσποτα!

Διάσημα πρόσωπα από την ελληνική showbiz σε έναν ξεχωριστό ρόλο

Το video clip του Γιώργου Σαμπάνη

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν ζωάκια είναι ο Γιώργος Σαμπάνης! Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε ο νέος του δίσκος με τίτλο «Παράξενα Δεμένοι» που συμπεριλαμβάνει και το τραγούδι «Σκιά στη γη».

Το video clip του εν λόγω τραγουδιού γυρίστηκε εκ νέου και μέσα από αυτό περνούν πολλά φιλοζωικά μηνύματα αλλά και εκπλήξεις. O Γιώργος Σαμπάνης έγραψε κάτω από το clip: «Με αυτό το τραγούδι στηρίζουμε την  Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδας.  Ένα ανεξάρτητο μη κερδοσκοπικό σωματείο που προσφέρει  αφιλοκερδώς κτηνιατρική περίθαλψη και στείρωση σε αδέσποτα  ζώα που βρίσκονται σε περιοχές χωρίς κτηνιατρική μέριμνα.  Ενημερωθείτε για την δράση του σωματείου μέσα από το site www.edke.gr».

Το τραγούδι «Σκιά στη γη» είχε κυκλοφορήσει με σκοπό να γίνει η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδας γνωστή στον κόσμο, στις φιλοζωικές οργανώσεις και στους δήμους και να βοηθήσει ο καθένας όπως μπορεί τη δράση της.

Η Ε.Δ.Κ.Ε. είναι μια ομάδα κτηνιάτρων που παρέχει αφιλοκερδή κτηνιατρική βοήθεια σε αδέσποτα, ή άγρια ζώα, που έχουν ανάγκη περίθαλψης. Οργανώνουν αποστολές σε όλη την Ελλάδα για να στειρώσουν και να εμβολιάσουν εκατοντάδες αδέσποτα ζώα.
Ενημερωθείτε για την δράση του σωματείου μέσα από το site www.edke.gr

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι στο ξεχωριστό clip πρωταγωνιστούν αφιλοκερδώς οι: Χριστίνα Βραχάλη, Εύη Βισβάρδη, Ναταλία Γερμανού, Κατερίνα Γκαγκάκη, Τασούλα Επτακοίλη, Γιώργος Μαυρίδης, Νίκος Ορφανός, Μαριάννα Τουμασάτου, Φωτεινή Τσαλίκογλου  Δημήτρης Ψεματικας. 

Η Pixel, το σκυλάκι που πρωταγωνιστεί, είχε βρεθεί πεταμένο σε έναν κάδο σκουπιδιών. Του είχαν ακρωτηριάσει το ένα ποδαράκι. Τα κατάφερε να ζήσει γιατί κάποιοι ευαισθητοποιήθηκαν και έδρασαν. Αυτό το μήνυμα θέλουμε να περάσουμε. Οτι μόνο με την ευαισθητοποίηση όλων, κάτι μπορεί να αλλάξει. Tα αδέσποτα της Ελλάδας ζουν σε τραγικές συνθήκες και πολλά από αυτά βιώνουν ένα βασανιστικό τέλος. Ας δώσουμε λοιπόν όλοι μας τον καλύτερο μας εαυτό για να αλλάξουν τα πράγματα.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top