Έλληνας ηθοποιός: «Έμεινα παράλυτος, δε θα σηκωθώ ξανά»

Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Συγκλονίζει ο ηθοποιός και τραγουδιστής, Γιάννης Γούτης, ο οποίος όντας παράλυτος και απελπισμένος στο δωμάτιο του στο νοσοκομείο του Ρίου μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα για τις δύσκολες ώρες που ζει από τον περασμένο Μάρτιο.

«Δεν πρόκειται να ξανασηκωθώ. Το καταλαβαίνω. Δεν έχω ελπίδες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στην εφημερίδα. 

Ο Γιάννης Γούτης συμμετείχε σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες κινηματογραφικές επιτυχίες της δεκαετίας του ’80, όπως «Ο Άγιος Πρεβέζης», «Ο μεγάλος παραμυθάς», αλλά και το τηλεοπτικό hit, «Λούνα Παρκ», έχει χάσει κάθε ελπίδα να επιστρέψει στην καθημερινότητά του, αλλά και στη δουλειά του.

Το τηλέφωνό του δεν το σηκώνει πλέον ο ίδιος, αλλά ο αδερφός του, Θανάσης, ο οποίος μαζί με τα άλλα τρία αδέρφια τους βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.
 
Η στενοχώρια μου προήλθε από την απόφαση της πρώην συντρόφου μου να μου πάρει το σκυλί. Ο σκύλος ήταν η συντροφιά μου.
 
Ο αδελφός του ανέφερε ότι ο γνωστός ηθοποιός έπαθε εγκεφαλοπάθεια. Συγκεκριμένα είπε: «Το έπαθε από το αδύναμο ανοσοποιητικό που είχε. Δυστυχώς, όπως μας είπαν οι γιατροί, δεν μπορεί να επανέλθει. Του έπεσαν πολλά στο κεφάλι όλο αυτό το διάστημα και είχε μεγάλο στρες. Δεν είχε δουλειά, τον άφησε η σύντροφός του, του πήρε και το αγαπημένο του σκυλί που ήταν συντροφιά του. Τους τελευταίους μήνες μόνο κάπνιζε, δεν έτρωγε, με αποτέλεσμα να του συμβεί το κακό. Είναι στο νοσοκομείο από τις 15 Μαρτίου και ανεβαίνει μεγάλο Γολγοθά. Στεναχωριέται και κλαίει συνεχώς. Έχει παραλύσει τελείως. Οι γιατροί μάς είπαν ότι πρέπει να τον πάμε σε κέντρο αποκατάστασης. Όμως εμείς δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα. Χρειάζονται πολλά χρήματα και δεν υπάρχουν».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top