Το συγκινητικό αντίο της Ελίνας Ακριτίδου για το τέλος του «Τατουάζ»!

''Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν''

Δρίτε στο βίντεο τι είχε πει στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα»

Σε λίγες ημέρες πέφτει η αυλαία για το «Τατουάζ», και πολλοί από τους πρωταγωνιστές θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Ελίνα Ακριτίδου, η οποία μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από την τηλεόραση επέστρεψε συμμετέχοντας στην επιτυχημένη σειρά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Με το Γιώργο Παρτσαλάκη, πολύ καλό συνάδελφο και φίλο#Tatouaz#AlphaTV#I love my job#

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elina Akritidou (@elinaakritidou_official) στις

Η τηλεοπτική Μάρθα Μελά ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα τελευταία γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στην Κύπρο και έγραψε: «Κι όμως εδώ τελείωσε το ταξίδι!!! Τατουάζ, ΤΕΛΟΣ! Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους φίλους που απέκτησα σε αυτή τη δουλειά. Ήταν μία διαφορετική εμπειρία για εμένα. Ευχαριστώ πολύ ΟΛΟΥΣ!! Γυρίζω με «γεμάτη» βαλίτσα. ΑΝΤΙΟ Κύπρο. ΑΝΤΙΟ αγαπημένοι μου!»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κι όμως εδώ τελείωσε το ταξείδι!!! Τατουάζ, ΤΕΛΟΣ! Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους φίλους που απέκτησα σε αυτή τη δουλειά. Ήταν μία διαφορετική εμπειρία για εμένα. Ευχαριστώ πολύ ΟΛΟΥΣ!! Γυρίζω με «γεμάτη» βαλίτσα. ΑΝΤΙΟ Κύπρο. ΑΝΤΙΟ αγαπημένοι μου! 😘😘😘❤️#shooting #lovemyjob #friends #lovemyfriends #❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elina Akritidou (@elinaakritidou_official) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top