Celebrities που έχουν ως «χόμπι» την… ψυχοθεραπεία!

Οι Stars που έχουν βοηθηθεί και την προτείνουν ανεπιφύλακτα!

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, η ψυχοθεραπεία ή γενικότερα οι συνεδρίες με έναν ψυχολόγο, έχουν απενεχοποιηθεί αρκετά από ταμπού του παρελθόντος. Η ζωή ενός celebrity είναι συνήθως πολύ έντονη, και συχνά περιλαμβάνει δύσκολες καταστάσεις που εμείς μπορεί να μην μπορούμε καν να φανταστούμε.

Έτσι, δεν είναι λίγοι οι διάσημοι stars που όχι μόνο κάνουν ψυχοθεραπεία αλλά και τη «διαφημίζουν»! 

Selena Gomez/ Φωτογραφία AP

Η Selena Gomez, πρόσφατα παραδέχτηκε πως κάνει ψυχοθεραπεία με σκοπό να λύσει κάποια προβλήματα από την παιδική της ηλικία. Η τραγουδίστρια, είχε βρεθεί στα φώτα της δημοσιότητας από τα 5 της χρόνια και της ήταν πολύ δύσκολο να αποδεχτεί ότι δεν είχε μια «φυσιολογική» παιδική ζωή.

Αντίθετα, ο πρώην σύντροφός της, Justin Bieber έχει αφήσει για λίγο καιρό την καριέρα του στην μουσική, καθώς πάσχει από κατάθλιψη και προσπαθεί να την αντιμετωπίσει με τον καλύτερο τρόπο. Ο τραγουδιστής, μάλιστα, δηλώνει πως προτιμά τη μέθοδο του «group therapy».

Ariana Grande/ Φωτογραφία AP

Η Ariana Grande, από την άλλη, έχει δηλώσει πως η ψυχοθεραπεία «έχει σώσει τη ζωή της πολλές φορές». Είναι γνωστό, πως η διάσημη ποπ σταρ, ενώ το 2018 είχε την πιο επιτυχημένη επαγγελματικά χρονιά της, σε προσωπικό επίπεδο μέτρησε πολλές απώλειες, με τον θάνατο του πρώην συντρόφου της Mac Miller, και τη διάλυση του αρραβώνα της με τον ηθοποιό Pete Davidson.

Πρίγκιπας Harry/ Φωτογραφία AP

Ακόμα και η βασιλική οικογένεια αγαπά την ψυχοθεραπεία! Ο Πρίγκιπας Harry, έχει αποκαλύψει πως χρειάστηκε τη βοήθεια ψυχολόγου για να αποδεχτεί τη δολοφονία της μητέρας του, Diana, στην τρυφερή ηλικία των 12 ετών. Ο νύν Δούκας του Sussex, έχει δηλώσει πως για πάρα πολλά χρόνια η απώλεια αυτή επηρέαζε την προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

Και η λίστα φυσικά συνεχίζεται με πολλούς celebrities, όπως Jennifer Aniston, Jessica Alba, Emma Stone, Michael B. Jordan, Jon Hamm κ.α., οι οποίοι ευγνωμονούν τους ψυχολόγους και τους ψυχοθεραπευτές τους για τη βοήθεια που τους έχουν προσφέρει...
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top