Χριστίνα Κολέτσα: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον νέο της σύντροφο

Είναι σε σχέση με τον Δημήτρη Δεγαμινιώτη

Η Χριστίνα Κολέτσα «πιάστηκε» από τον φωτογραφικό φακό του YouWeekly σε τρυφερά τετ- α- τετ με τον σύντροφό της στην πισίνα. 

Η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό πως είναι ερωτευμένη με γνωστό συγγραφέα και πως είναι έτοιμη για να υποδεχτεί ένα παιδί στη ζωή της.

Τότε, στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», δεν είχε αποκαλύψει το όνομα του συντρόφου της.

«Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που είμαι τόσο ερωτευμένη. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μοιράζομαι πάρα πολλά πράγματα. Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και μακάρι να πάει καλά και να κρατήσει. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι αρκετά γνωστός. Είναι συγγραφέας, έχει πολύ κοινό που τον ακολουθεί. Είμαι και εγώ μέσα στο κοινό. Είναι υπερταλαντούχος άνθρωπος που με κάνει να νιώθω υπέροχα. Σέβομαι πως δεν προβάλει το πραγματικό του πρόσωπο, οπότε δεν θα ήθελα να σου πω άλλα στοιχεία για αυτόν. Με μεγάλη μου χαρά να έρθει σε αυτή τη φάση ένα παιδί», είχε πει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Ο άνθρωπος «μυστήριο», λοιπόν, που της έχει κλέψει την καρδιά και αποφεύγει τη δημοσιότητα, είναι ο γνωστός συγγραφέας Δημήτρης Δεγαμινιώτης.

Το YouWeekly βρέθηκε στην Πάρο και τους απαθανάτισε σε πολύ προσωπικές στιγμές στην πισίνα του ξενοδοχείου, όπου αντάλλασσαν φιλιά με πάθος. Οι δυο τους απέφευγαν τις πολυσύχναστες παραλίες, θέλοντας να περάσουν προσωπικό χρόνο μακριά από τα «φώτα της δημοσιότητας». Έτσι είναι ο έρωτας άλλωστε!

Ποιος είναι ο Δημήτρης Δεγαμινιώτης

Οι χρήστες των social media τον γνωρίζουν πολύ καλά, γιατί μέσα από τους λογαριασμούς του, χωρίς ποτέ ν’ αποκαλύπτει το πρόσωπό του, μοιράζεται μαζί τους λογοτεχνικά αποφθέγματα και κάποιες σκέψεις του που περιλαμβάνονται στα βιβλία του. Τα περισσότερα quotes του αναφέρονται στον έρωτα, κάθε είδους. Άραγε, να ταιριάζουν κάποια απ’ αυτά και στον δικό του έρωτα με την Χριστίνα; Στο προφίλ του αυτοαποκαλείται «ορκισμένος εργένης», όμως αυτό φαίνεται να έχει αλλάξει από τότε που μπήκε στη ζωή του η τραγουδίστρια!


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top