Συγκλονίζει το μήνυμα της Στέλλας Μιζεράκη για τον χαμό του Πάνου Ζάρλα

«Αν μας βλέπεις εύχομαι να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω»

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμός στο Instagram, η Στέλλα Μιζεράκη είπε το δικό της «αντίο» στον πρώην σύντροφό της, Πάνο Ζάρλα, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο την Παρασκευή, ανήμερα των γενεθλίων του σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Συγγρού. 

Το τελευταίο «αντίο» - Πότε θα γίνει η κηδεία του Πάνου Ζάρλα

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε να μην γινόταν ποτέ αυτό. Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ ότι και να γίνει γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί. Τώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω.Αν μας βλέπεις εύχομαι να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω. Έτσι ξαφνικά όπως μπήκες στην ζωή μου θα φοβάμαι μην σε χάσω ξαφνικά μου έλεγες...Αυτό ήταν το τραγούδι μας...Και τελικά έτσι ξαφνικά έφυγες. Μπορώ να μιλάω συνεχως για εσένα για την ψυχή σου για την καρδιά σου γιατι αξιζες πολλά αλλά δεν μπορώ να σε φέρω πίσω. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή σου.Είσαι ο Άγγελος μας!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stella mizeraki Official 💎💎 (@stellamizeraki) στις

 

«Δε γυρνάει ο χρόνος πίσω. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε να μην γινόταν ποτέ αυτό. Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ ότι και να γίνει γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί. Τώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω.

Βίντεο-ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο του Πάνου Ζάρλα

Αν μας βλέπεις εύχομαι να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω. Έτσι ξαφνικά όπως μπήκες στην ζωή μου θα φοβάμαι μην σε χάσω ξαφνικά μου έλεγες… Αυτό ήταν το τραγούδι μας… Και τελικά έτσι ξαφνικά έφυγες.

Μπορώ να μιλάω συνεχώς για εσένα για την ψυχή σου για την καρδιά σου γιατί άξιζες πολλά αλλά δεν μπορώ να σε φέρω πίσω. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή σου. Είσαι ο Άγγελος μας!!», έγραψε η πρώην παίκτρια του Power Of Love. 

Πάνος Ζάρλας: Η μητέρα του στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του

Η Στέλλα Μιζεράκη και ο Πάνος Ζάρλας είχαν γνωριστεί στο reality του ΣΚΑΪ και αμέσως σχεδόν δημιούργησαν μια σχέση μέσα στο παιχνίδι, η οποία κράτησε για λίγο και εκτός παιχνιδιού, αλλά δεν είχε θετική κατάληξη. 

Η πρώην σύντροφος του νικητή του Power Of Love, όπως και όλοι οι παλιοί παίκτες είναι συντετριμμένοι με τον ξαφνικό χαμό του. 

Ο Πάνος Ζάρλας βρήκε ακαριαίο θάνατο τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, η οποία καρφώθηκε στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου. 

Λίγη ώρα νωρίτερα, γιόρταζε μαζί με τη μητέρα του τα γενέθλιά του, καθώς θα έκλεινε τα 28 του χρόνια. Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Μυτιλήνη. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top