Ιωάννα Παππά: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει!

Οι συμβουλές σε γυναίκες που θέλουν να γίνουν μαμάδες μετά τα 40

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Ιωάννα Παππά, αφού σε δύο μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της, με τον Κωνσταντίνο Πάντο.

Ιωάννα Παππά: Η κοιλίτσα της δεν κρύβεται πλέον

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως περιμένει αγοράκι, ενώ πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με φουσκωμένη κοιλίτσα. «Είμαι στις αρχές του έβδομου μήνα και περιμένω αγόρι. Έχω την προσδοκία της γέννας και εύχομαι να κυλήσουν όλα καλά, γιατί υπάρχει πάντα και ο αστάθμητος παράγοντας, τον οποίο δεν μπορείς να αποφύγεις. Σίγουρα τους τελευταίους μήνες βιώνω μια μοναδική εμπειρία», είπε  στο περιοδικό People.

Παράλληλα, συμβούλευσε τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μαμάδες ακόμα και μετά τα 40. «Μια γυναίκα στα 40 μπορεί άνετα να γίνει μητέρα! Καταρχάς, η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο που πλέον αντιμετωπίζονται σχεδόν τα πάντα. Επίσης, αν δεν μπορείς να μείνεις έγκυος με φυσικό τρόπο, υπάρχουν και άλλες μέθοδοι να το προσπαθήσεις», δήλωσε η Ιωάννα Παππά.

10/10/2018: Το ζευγάρι - κουμπάροι στον γάμο της Λένας Παπαληγούρα και του Άκη Πάντου, ο οποίος είναι αδελφός του συντρόφου της ηθοποιού/ φωτογραφία NDP

Υπάρχουν γυναίκες που το άγχος τις καταβάλλει , αλλά η ηθοποιός δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. «Δε με άγχωσε καθόλου το θέμα της ηλικίας ακριβώς γιατί δεν μπήκα αγχωμένη ή προκατειλημμένη στη διαδικασία αυτή. Ήταν μια συνειδητή απόφαση, ήξερα ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να μην τα καταφέρω, αλλά αυτό ισχύει και για ένα κορίτσι 25 χρόνων, απλώς οι πιθανότητες μετά τα 40 αυξάνονται. Και πάλι όμως μιλάμε για πιθανότητες».

Δείτε ολόκληρη τρην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top