Πασίγνωστες Ελληνίδες ποζάρουν με μαγιό και μας δείχνουν τις ατέλειές τους!

«Είναι καιρός να αγαπήσουμε το σώμα μας» είναι το μήνυμά τους

Η Μαίρη Συνατσάκη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Ζέτα Δούκα, η Μαρία Κορινθίου, η Λάουρα Νάργες, η Σοφία Κουρτίδου, η Μαρία Ηλιάκη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φωτογραφήθηκαν με μαγιό και μας έδειξαν τις ατέλειές τους…

Και μπορεί κάποιες από αυτές να θεωρούμε ότι έχουν αψεγάδιαστο κορμί, οι ίδιες όμως λένε ότι έχουν ατέλειες και τις δείχνουν.

Η Λάουρα Νάργες τονίζει: «Ζήτω οι καμπύλες»!

Η Μαρία Κορινθίου δηλώνει: «Μεγαλώνω ένα κορίτσι και επειδή είναι στην προεφηβεία και ανακαλύπτει το σώμα της, της λέω να αγαπά αυτό που είναι και ότι η ομορφιά είναι η ψυχή της…»!

Η Μαρία Ηλιάκη δεν δίστασε να πει: «Ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που έχουμε λίγο μεγαλύτερη περιφέρεια από ότι θα έπρεπε με λίγο περισσότερη κυτταρίτιδα, αλλά το έχουμε συνηθίσει, την αγαπάμε και την έχουμε αποδεχθεί…»!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκαλύπτει: «Όλες έχουμε ατέλειες τις οποίες μπορούμε να τις βελτιώνουμε καθημερινά. Δεν γεννήθηκα με τις τέλειες αναλογίες αλλά προσπαθώ…»

Και η Σοφία Κουρτίδου τρόλαρε τον εαυτό της μιας και είναι ακομπλεξάριστη!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Από αύριο ,στα περίπτερα ,το special issue του @grhello ,Health & Diet . Σταθήκαμε οχτώ γυναίκες μπροστά στον φακό του καταπληκτικού @thanassiskrikis ,στέλνοντας όλες ένα μήνυμα . Καθεμία από εμάς έχει το δικό της σώμα,με το δικό του σχήμα,τις δικές του ιδιαιτερότητες .Να το φροντίζεις ,να το αγαπάς και κυρίως να αγαπάς αυτές τις..ιδιαιτερότητες ..Αυτές είναι που σε κάνουν ξεχωριστή❤️❤️ #loveyourbody #health&diet #grhello #women #beyourself #loveyourself

A post shared by 𝓓𝓸𝓻𝓮𝓽𝓽𝓪 𝓟𝓪𝓹𝓪𝓭𝓲𝓶𝓲𝓽𝓻𝓲𝓸𝓾 (@doretta3123) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top