Γιάννης Ρώτας: Ο Στάθης Ψάλτης δεν «έφυγε»​​​​​​​ από καρκίνο

Ο ηθοποιός μίλησε για την κόντρα του με τη Χριστίνα Ψάλτη

Ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας, σε συνέντευξη του αποκάλυψε την πραγματική αιτία θανάτου του ηθοποιού.

Στάθης Ψάλτης - Χριστίνα Ψάλτη/ φωτογραφία NDP

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Στάθης Ψάλτης δεν «έφυγε» από τον καρκίνο με τον οποίο πάλευε, αλλά από αναπνευστική λοίμωξη που προκλήθηκε από ενδονοσοκομειακό μικρόβιο. Μάλιστα, ο γιατρός που τον παρακολουθούσε θεωρούσε ότι ο ηθοποιός θα κατάφερνε να βγει νικητής στη μάχη με τον καρκίνο. «Θα τον κάνω τον Στάθη να πάει με τα πόδια στο σπίτι» είχε πει χαρακτηριστικά στον Γιάννη Ρώτα.

Έκαναν έξωση στον αδερφό του Ψάλτη - «Δεν ήξερα πού να πάω να κοιμηθώ»

Στο γηροκομείο ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη

«Δυστυχώς, πήγαιναν και τον έβλεπαν κάποιοι που δεν πρόσεχαν. Πήγαινε ο ένας, πήγαινε ο άλλος… Εγώ πάντοτε φορούσα μάσκα και απολύμαινα τα χέρια μου για να μπω μέσα. Αυτοί δεν πρόσεχαν. Γι’ αυτό έπαθε αυτή τη λοίμωξη» δήλωσε ο Γιάννης Ρώτας στο spirto.gr

Ο αδερφός του Στλαθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας / φωτογραφία NDP

Ο Γιάννης Ρώτας μίλησε και για την κόντρα που είχε με τη τη σύζυγο του Στάθη Ψάλτη, Χριστίνα. Εμφανίστηκε μετανιωμένος για κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει για εκείνη στο παρελθόν ενώ ισχυρίστηκε πως στην πραγματικότητα δε γνώριζε καλά τη σχέση του ζευγαριού. «Έδρασα παρορμητικά και κατονοώ την επιθυμία της Χριστίνας που δε θέλει να έχουμε πλέον καμία επαφή» είπε στη συνέντευξη που έδωσε ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top