Το ξέσπασμα του Χρήστου Δάντη: «Ακούστε ποταπά υποκείμενα...»

Τι έκανε έξαλλο τον τραγουδιστή;

Τι είπε ο Χρήστος Δάντης για τη σχέση του με τον γιο του «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Ο Χρήστος Δάντης έγινε έγινε έξαλλος εξαιτίας κάποιων υβριστικών σχολίων που δέχτηκε επειδή ερμήνευσε ένα τούρκικο τραγούδι και ξέσπασε δημόσια μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Ο τραγουδιστής  είναι γνωστό ότι τα λέει «έξω από τα δόντια» όποτε νιώθει ότι προσβάλλεται και έτσι έκανε και αυτή την φορά. Συγκεκριμένα, ο Χρήστος απάντησε στα σχόλια που τον αποκάλεσαν "Τουρκόσπορο" και "προδότη" με ένα μακροσκελές και υβριστικό κείμενο: 

«Το παρακάτω post ενδέχεται για πολλούς να είναι shocking και ζήτω συγνώμη προκαταβολικά». Μεγάλωσα σ’ έναν μουσικό κόσμο, από Μάνα και Πατέρα τραγουδιστές. Μελέτησα στη ζωή μου όλα τα είδη μουσικής και τ’ αγάπησα οκά το ίδιο. Κατάφερα μέσα απ αυτή την αγάπη ν’ αποκωδικοποιήσω αρκετές τεχνικές έκφρασης των μελωδιών σχεδόν κάθε τόπου στον κόσμο, αλλά και τον τρόπο που εκφέρουν τη γλώσσα μέσα στα τραγούδια τους.
Τραγούδησα από Τσιτσάνη μέχρι Led Zeppelin,από Καζαντζίδη μέχρι James Brown με όλη μου την αγάπη και τον σεβασμό στους δημιουργούς αλλά και τους αρχικούς εκτελεστές ως τραγουδιών αυτών.

Είμαι απόγονος Μικρασιατών και σαν Μικρασιάτης,τ ακούσματα Όλης της Ανατολής με συγκινούν. Οι Μικρασιάτες δεν ξεχνάμε ποτέ από που κρατάει η σκούφια μας, ακόμα κι αν δεν έχουμε πατήσει στον τόπο απ τον οποίο ερχόμαστε. Στα πλαίσια αυτής της μεγάλης έλξης για το Ανατολικό τραγούδι, συγκεκριμένα το Τουρκικό (που αφορά και τη δεύτερη γλώσσα των Παππούδων μας) τραγούδησα ένα κλασικό Τουρκικό τραγούδι το οποίο «ανέβηκε» πρώτα στο επίσημο κανάλι μου, και κατόπιν στο κανάλι της Digital Ray.

Σήμερα δέχθηκα δυο όχι μόνο πικρόχολα, αλλά και υβριστικά σχόλια από έναν Αρμενικής καταγωγής Έλληνα (αν κρίνω απ το επίθετο του) αλλά κι έναν Κυπραίο (αδελφό δηλαδή) και νιώθω την ανάγκη Ν απαντήσω στους συγκεκριμένους αλλά και κατ επέκταση στους επόμενους που θα βιαστούν να βρίσουν με τον ίδιο τρόπο.

Ακούστε ποταπά υποκείμενα: 

Τ’ ότι τραγουδάω ένα τραγούδι μιας «εχθρικής» ιστορικά χώρας,δε με κάνει «Τουρκοσπορο»,ούτε προδότη. Το τραγουδάω με την ίδια αγάπη και προσέγγιση όπως κι όταν τραγούδησα άλλες γλώσσες,άλλων λαών,επίσης «αλλόθρησκων»,αφού κι οι ευρωπαίοι ή οι αμερικανοί,ανήκουν και πιστεύουν σε αλλά δόγματα απ το δικό μας.

Σε κάθε περίπτωση, αν θέλετε να με βρίσετε είναι καλύτερα να μην το κάνετε πίσω από ένα τερματικό, αλλά πρόσωπο με πρόσωπο, κι όχι με τέτοια δειλία και «ημιεπώνυμα» και καλό είναι να έρθετε με κάποιον μαζί, ίσως με τον Μπαμπά σας για να μη γαμ@@@ μόνο εσάς...μ@@@ια της Λάσπης!

Α! Κι επειδή το Μότο στη ζωή μου είναι το "Οφθαλμον αντί Οφθαλμού" ,εφόσον με βρίσατε, έχω ν’ απαντήσω. ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!! Θα τραγουδάω ότι μ’ εκφράζει κι ότι αναστρέφει τη ροή του αίματος μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Δάντης ξεσπώντας άνευ προηγουμένου.

 

Δείτε την ανάρτηση: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Το παρακάτω post ενδέχεται για πολλούς να είναι shocking και ζήτω συγνώμη προκαταβολικά». Μεγάλωσα σ’ έναν μουσικό κόσμο,από Μάνα και Πατέρα τραγουδιστές. Μελέτησα στη ζωή μου όλα τα είδη μουσικής και τ’ αγάπησα οκά το ίδιο. Κατάφερα μέσα απ αυτή την αγάπη ν’ αποκωδικοποιήσω αρκετές τεχνικές έκφρασης των μελωδιών σχεδόν κάθε τόπου στον κόσμο,αλλά και τον τρόπο που εκφέρουν τη γλώσσα μέσα στα τραγούδια τους. Τραγούδησα από Τσιτσάνη μέχρι Led Zeppelin,από Καζαντζίδη μέχρι James Brown με όλη μου την αγάπη και τον σεβασμό στους δημιουργούς αλλά και τους αρχικούς εκτελεστές ως τραγουδιών αυτών. Είμαι απόγονος Μικρασιατών,και σαν Μικρασιάτης,τ ακούσματα Όλης της Ανατολής με συγκινούν. Οι Μικρασιάτες δεν ξεχνάμε ποτέ από που κρατάει η σκούφια μας,ακόμα κι αν δεν έχουμε πατήσει στον τόπο απ τον οποίο ερχόμαστε. Στα πλαίσια αυτής της μεγάλης έλξης για το Ανατολικό τραγούδι,συγκεκριμένα το Τουρκικό (που αφορά και τη δεύτερη γλώσσα των Παππούδων μας) τραγούδησα ένα κλασικό Τουρκικό τραγούδι το οποίο «ανέβηκε» πρώτα στο επίσημο κανάλι μου,και κατόπιν στο κανάλι της Digital Ray. Σήμερα δέχθηκα δυο όχι μόνο πικρόχολα,αλλά και υβριστικά σχόλια από έναν Αρμενικής καταγωγής Έλληνα (αν κρίνω απ το επίθετο του) αλλά κι έναν Κυπραίο (αδελφό δηλαδή) και νιώθω την ανάγκη Ν απαντήσω στους συγκεκριμένους αλλά και κατ επέκταση στους επόμενους που θα βιαστούν να βρίσουν με τον ίδιο τρόπο. Ακούστε ποταπά υποκείμενα: Τ’ ότι τραγουδάω ένα τραγούδι μιας «εχθρικής» ιστορικά χώρας,δε με κάνει «Τουρκοσπορο»,ούτε προδότη. Το τραγουδάω με την ίδια αγάπη και προσέγγιση όπως κι όταν τραγούδησα άλλες γλώσσες,άλλων λαών,επίσης «αλλόθρησκων»,αφού κι οι ευρωπαίοι ή οι αμερικανοί,ανήκουν και πιστεύουν σε αλλά δόγματα απ το δικό μας. Σε κάθε περίπτωση,αν θέλετε να με βρίσετε είναι καλύτερα να μην το κάνετε πίσω από ένα τερματικό,αλλά πρόσωπο με πρόσωπο,κι όχι με τέτοια δειλία και «ημιεπωνυμα» και καλό είναι να έρθετε με κάποιον μαζί,ίσως με τον Μπαμπά σας για να μη γαμ@@@ μόνο εσάς...μ@@@ια της Λάσπης! Α! Κι επειδή το Μότο στη ζωή μου είναι το «Οφθαλμον αντί Οφθαλμού»,εφ όσον με βρίσατε,έχω Ν απαντήσω. ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!! Θα τραγουδάω ότι μ’ εκφράζει κι ότι αναστρέφει τη ροή του αιματος μου

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝐂𝐡𝐫𝐢𝐬𝐭𝐨𝐬 𝐃𝐚𝐧𝐭𝐢𝐬 (@christosdantis) στις


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top