Στον Ρουβά μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της η Νικολέττα Καρρά

Θέλησε να ξεδώσει μαζί με τους φίλους της

Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ, λέει το γνωστό άσμα, αλλά ένα τραγούδι παθιάρικο κι ερωτικό το λένε, ενώ η καλύτερη παρέα για να τους παρηγορήσουν είναι οι κολλητοί φίλοι. Έτσι λοιπόν φαίνεται πως σκέφτηκε και η Νικολέττα Καρρά, η οποία μετά από την είδηση ότι χώρισε με τον σύζυγό της Φώτο Πιττάτζη, το έριξε έξω και πήγε να ξεχαστεί στο νυχτερινό μαγαζί, όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς. 

Νικολέττα Καρρά-Φώτος Πιττάτζης: Χώρισαν μετά από 7 χρόνια γάμου

Μαζί της ήταν ο διευθυντής του περιοδικού Ok Νίκος Γεωργιάδης, η Βίκυ Κάβουρα, η Στέλλα Γιαμπουρά, η Σόφι Πασχάλη και αρκετοί άλλοι. Η ηθοποιός ήταν συγκρατημένη και έδειχνε σκεπτική, αν και οι φίλοι της, προσπαθούσαν να την κάνουν να ξεχαστεί. 

Η Νικολέττα Καρρά και ο Φώτος Πιττάτζης παντρεύτηκαν πριν από επτά χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες τον τελευταίο ένα χρόνο είχαν αρχίσει να εμφανίζονται τα πρώτα προβλήματα στον γάμο τους. 

Και οι δύο, που όλο αυτό τον καιρό κράτησαν χαμηλούς τόνους, προσπάθησαν πολύ να κρατήσουν τον γάμο τους ζωντανό, κατάλαβαν όμως ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό και αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους. Παρ’ όλ’ αυτά, οι σχέσεις τους είναι άριστες, αφού τρέφουν πολύ τρυφερά αισθήματα ο ένας για τον άλλον. 

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από την έξοδο της Νικολέττας Καρρά

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top