Νικολέττα Καρρά-Φώτος Πιττάτζης: Χώρισαν μετά από 7 χρόνια γάμου

Η ηθοποιός έφυγε από το σπίτι τους στα βόρεια προάστια

Μετά από επτά χρόνια γάμου, η Νικολέττα Καρρά και ο Φώτος Πιττάτζης αποφάσισαν να χωρίσουν!

Την είδηση έκανε γνωστή ο καλός φίλος της ηθοποιού, Νίκος Γεωργιάδης στο znews.gr. Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει διαφορετικούς δρόμους, αν και έκανε αρκετές προσπάθειες για να σώσει τον γάμο του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη, η οριστική απόφαση πάρθηκε τον περασμένο μήνα, ενώ πριν από λίγες μέρες η γνωστή ηθοποιός έφυγε από το σπίτι τους στα βόρεια προάστια. Έτσι, το φετινό Πάσχα τους βρήκε χωριστά. Εκείνον στην Κύπρο με τους συγγενείς του και εκείνη στην Ελούντα της Κρήτης καλεσμένη του οικογενειακού τους φίλου Αθηναγόρα Ανδριαδάκη.

«Ήταν πολύ δύσκολο και για τους δύο, γιατί συνεχίζουν να αγαπιούνται πολύ» λέει φιλικό τους πρόσωπο στο Znews. «Γι’ αυτό τον λόγο ακόμα η λέξη «διαζύγιο» δεν έχει ακουστεί ούτε από τον έναν αλλά ούτε από τον άλλον».

Οι δυο τους συνεχίζουν να έχουν τακτική επικοινωνία αφού «νοιάζονται βαθιά ο ένας για τον άλλον» συμπληρώνει η ίδια πηγή. «Και επειδή ακριβώς ο ένας εξακολουθεί να θέλει το καλύτερο για τον άλλον, συνειδητοποίησαν ότι είναι καλύτερο σε αυτή τη φάση να είναι χωριστά».

Η Νικολέττα Καρρά και ο Φώτος Πιττάτζης παντρευτήκαν στην Κύπρο το 2012, ενώ για πολλά χρόνια είχαν σχέση από απόσταση, αφού εκείνος εργαζόταν στην Κύπρο και εκείνη στην Ελλάδα.

Φωτογραφία από τον γάμο τους 

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις της στο star.gr είχε πει ότι ήθελε πολύ να κάνει ένα παιδί, ενώ είχε μιλήσει και για τις φήμες χωρισμού.

«Ήμουν έτοιμη να κινηθώ νομικά κατά παρουσιάστριας όταν είπε ψέματα για τον σύζυγό μου. Γίνομαι σκύλα όταν μιλούν για τον άνδρα μου. Για εμένα ας πούνε ότι θέλουν, αλλά όχι για τον Φώτο που είναι εκτός media και του χώρου.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top