Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε τατουάζ για τον Σάκη! Τι σημαίνει;

“This is us”

 Έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά του στον Άγιο Δομίνικο ο Σάκης Τανιμανίδης

Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει γενέθλια σήμερα και η γυναίκα του, Χριστίνα Μπόμπα, πιο ερωτευμένη από ποτέ, του στέλνει και διαδικτυακά τις πιο γλυκές ευχές της.

Ο παρουσιαστής του Survivor μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο που δημοσίευσε μαζί με ένα βίντεο στο προφίλ του στο Instagram έκανε τον απολογισμό του με αφορμή τα 38α γενέθλια του και έδωσε και τις συμβουλές του στους followers του, αλλά και στους πραγματικούς του φίλους και συγγενείς.

Λίγο αργότερα, η όμορφη σύζυγός του θέλησε και μέσω social media να του ευχηθεί «χρόνια πολλά», ενώ του αποκάλυψε πως το τατουάζ στον καρπό της, το νέο της «απόκτημα», είναι για εκείνον!

Σάκης Τανιμανίδης: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά του στον Άγιο Δομίνικο

«Σήμερα γιορτάζεις και μαζί σου και όλοι εμείς που φέρνεις φως και χαρά και πολλή τρέλα στη ζωή μας! Χρόνια πολλά αγάπη μου! Εύχομαι να συνεχίσεις να είσαι για πάντα αυτός ο μοναδικός άνθρωπος που ξέρω με την πιο μεγάλη καρδιά!  Όσο για το νέο μου απόκτημα tattoo το έχω ονομάσει “this is us” , εγώ κι εσύ μαζί “c+s = one drop », έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας της η Χριστίνα Μπόμπα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σήμερα γιορτάζεις και μαζί σου και όλοι εμείς που φέρνεις φως και χαρά και πολλή τρέλα στη ζωή μας! Χρόνια πολλά αγάπη μου! 🥳 Εύχομαι να συνεχίσεις να είσαι για πάντα αυτός ο μοναδικός άνθρωπος που ξέρω με την πιο μεγάλη καρδιά! ❤️ Όσο για το νέο μου απόκτημα tattoo το έχω ονομάσει “this is us” , εγώ κι εσυ μαζί “c+s = one drop 💧 ”. #wearesummer #likeonedrop #likeyingandyang #happybirthday #myman #loveyou #tanimanidesfamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) στις


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top