Μελέτη-Πετρουτσέλι: Το απρόοπτο στη βόλτα με τις κόρες τους!

Έφυγαν άρον άρον από γνωστό εμπορικό κέντρο

Τις συνδέει μία δυνατή φιλία 10 ετών. Ελεονώρα Μελέτη και Φλορίντα Πετρουτσέλι βρέθηκαν με τις κορούλες τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορίων προαστίων.

Η μικρή Αλεξάνδρα Μαρασούλη πρόσφατα γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια, ενώ η μικρή Μαίρη Γούτου είναι 9 μηνών, με τη βάφτισή της να προγραμματίζεται για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, όταν θα πάρει το όνομα της μητέρας και της πεθεράς της Φλορίντας. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «YouWeekly», το μυστήριο θα γίνει στο Πόρτο Χέλι όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύζυγός της, Άρης Γούτος.

Κι ενώ στη βόλτα τους όλα έμοιαζαν να κυλούσαν ομαλά, ξαφνικά οι δύο μαμάδες αναγκάστηκαν να μαζέψουν τα πράγματά τους και τα καρότσια τους και να γυρίσουν σπίτι τους άρον άρον. Ο λόγος; Οι μικρές "δεσποινίδες" είχαν αρχίσει τη γκρίνια και ήθελαν να γυρίσουν στη βάση τους. 

Επειδή οι χαζομαμάδες δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να τους χαλάσουν το χατίρι, κατευθύνθηκαν αμέσως στην έξοδο του εμπορικού, όπου και αγκαλιάστηκαν, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη φορά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top